Snelle levering, alles keurig en netjes op tijd.

Snelle levering, alles keurig en netjes op tijd.

Betrouwbaar en goed

Snelle levering, breed assortiment goede producten en mooie aanbiedingen. Gaat het een keer wat langer duren, dan wordt er netjes gecommuniceerd en afspraken nagekomen.

Snelle levering, waarschuwing wanneer je een spaarkaart vol hebt en voordelig. Soms ook monsters, zodat je weer iets anders kan proberen

Snelle levering, goed verpakt en leuk dat er samples bij zitten!

Goede service en extra product!!!

Betrouwbaar en snel

Duidelijke communicatie en hebben van alles van het merk Avene

Duidelijk, snel en uitstekende klantenservice

Fijne website, eenvoudig bestellen. Prima klantenservice

Altijd betrouwbaar en goede prijs

❤️❤️❤️❤️❤️

Snelle verzending en scherp geprijsd!

Producten worden altijd snel verzonden en meestal krijg je er iets extra's bij. Prijzen zijn ook lager dan in de winkel.

Mooie producten tegen een goede prijs

Goede merkproducten voor de huid, prima keuze en snelle correcte levering. Ik ben vast klant!

Makkelijk bestellen en goede snelle levering

Goede ervaring

Top apotheek, uitstekende service en voordelig

* goede producten * groot assortiment voor huid met problemen (gevoelig, allergie, eczeem) * hele goede prijzen, * handige overzichtelijke website die prima werkt, * altijd testproduct bij de levering, * keurig verpakt bij verzending: bestelling komt in goede staat aan! * men kan vragen stellen over producten, antwoord per mail is vlot * extra flyer voor korting of andere leuke attenties, leuke aanbiedingen (mini's, cadeauproducten in toilettasje) te koop, * snelle levering en eigenlijk altijd op voorraad (in mijn geval dan) * Teksten online en op papier zijn duidelijk, beleefd en vriendelijk. Uitstekend wat mij betreft.

Fantastisch!

Mijn Vichy producten bestel ik tegenwoordig bij Mijnhuidonline. Ideaal! Ik hoef nu niet meer naar de apotheek. Hierdoor geen Vichy-spaarkaartje voor een gratis product, maar via Mijnhuidonline krijg ik ook leuke aanbiedingen. Mijn laatste bestelling: een tube Vichy Idéal Soleil melk-gel SPF30 en een tube after-sun melk.

Snel en netjes

Erg fijn om spullen on line te bestellen

Snelle levering en netjes verpakt

De levering is netjes en snel.

Prima bodylotion na het douchen. Geen last meer van droge huid na het insmeren na het douchen

Keurige, vlotte levering.

Vichy Normaderm besteld. Keurig en vlot geleverd.

Goede ervaringen

Altijd goede service en snelle levering. Let wel op; wanneer je een datum kunt selecteren om te leveren, dat dit ook matcht met daadwerkelijke levering. Dit klopt 9 van de 10 keer niet met elkaar.

Aardige mensen als er iets fout gaat snelle reactie mogelijk en correctie goed bereikbaar en goede ervaring goede uitleg produkten

Al mijn favoriete huid verzorgings producten online!

Altijd mijn verzorgende producten voor mijn moeilijke huid verkrijgbaar en op voorraad! Goede en snelle levering. Goede prijs <=> kwaliteit verhouding. Doordat ik een zeer moeilijke huid heb door psoriasis artritis en rosacea en een partner heb met Ichthyosis kunnen wij allebei niet tegen de producten die bij de drogist verkrijgbaar zijn. Bij de apotheek is het ook te verkrijgen, maar die hebben niet alle producten die wij nodig hebben. En een apotheek is niet altijd nog open als ik klaar ben met werken … dus is MijnHuidOnline de beste oplossing! Super blij met deze webwinkel. Van shampoo, douche producten, bodylotion, crème, make up tot voeten verzorging. Van Top tot Teen verzorgt!

Very good

Very fast delivery. All professional and exact. Only thing I was told in the Helpdesk of a discount korting of 5 euro. I put it in but It did not work. Secondly I have ordered several products for a rather large amount of over 300 euros and it was not given to me any samples to try.

Hele snelle levering en super website!

My favorite shop

Everything is good, I'm a happy buyer :)

Bijzonder slecht

Ze sturen mij geopende producten waar actieve ingrediënten in zitten. Ik neem hier contact over op en vraag of ze mij een antwoordnummer willen geven zodat ik geen kosten maak door een fout van hen. De medewerkster gaf aan dat ik oftewel akkoord moet gaan met de ontvangst van een nieuwe order (waarvan ze niet kan beloven dat die wel verzegeld zullen zijn), en de oude weggooi, óf, ik stuur de oude bestelling retour en draai ook nog eens op voor de retourkosten. Let wel dit heeft 10 mailtjes heen en weer gekost om hier duidelijkheid over te krijgen. Met veel pijn en moeite hun antwoord uit ze geperst gekregen. Mijn hemel wat een onkunde.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum