Snel en betrouwbaar bestelgemak

Snelle levering, alleen wel zonde van de grote doos voor 1 potje creme

Meer dan tevreden

De volgende dag had ik mijn aankoop in huis. Gehele bezorging procedure wordt je op de hoogte gehouden. Zeer tevreden!

Prima en snelle levering

Snel geleverd en met een klein kadootje

Snelle levering en een gratis proefverpakking

Snelle service.

Ik vind het een fijne site waar de VICHY producten die ik gebruik aanzienlijk goedkoper zijn dan bij de apotheek. Het enige nadeel vind ik wel dat je voor €50,- moet besteden dan is er gratis bezorging, anders vind ik de bezorgkosten best hoog.

Heel tevreden over dit bedrijf

Service is top, alles netjes en verzorgd geregeld!

Fijne snelle levering, fijn merk

Prima verzorgd, snelle service! Alleen: wat een grote verpakking voor dit product, wat eigenlijk ook door de brievenbus had gekund( mascara) Zonde! Misschien iets meer aandacht voor t milieu?

was de eerste keer maar super gegaan dank je wel

alles goed gegaan zou het zo weer bestellen

Supervoordelig en vlot geleverd.

Al jaren klant vanwege ruim assortiment, gunstige prijzen en vlotte en betrouwbare afhandeling.

Bezorging verliep stroef

Bestellen makkelijk en duidelijk, maar bezorging verliep stuk minder. Ontving mail dat 1 artikel uit mijn bestelling niet voorradig bleek. De bestelling zou 5dgn later verstuurd worden in afwachting van artikel. Ik direct mail gestuurd dat ik zo lang niet kon wachten. Geen reactie en gebeld. Bestelling zou direct verzonden worden en ontbrekende artikel later. Volgende dag geen bericht van verzending. Gebeld en kreeg de mededeling dat ze het vergeten was.....

Uitstekende service

Zeer goede service, snelle en goede verzending. Makkelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel.

Opgleost

Bij bestelling ontbrak er iets en binnen 1 dag opgelost en binnen. Super

fijne online shop

snelle levering, duidelijke site

fijn bedrijf, snelle levering

ik had een product opgestuurd gekregen en deed helaas niet aan de verwachtingen. kreeg er een behoorlijke allergische reactie van. heb toen met de klantenservice gebeld en deze hebben toen een nieuw product gestuurd en de andere mocht ik terug sturen. ook kreeg een paar dagen nog een mail of dit nieuwe product wel beviel

De bestelde artikelen worden snel geleverd, en mocht er iets niet op voorraad zijn, wordt het keurig nageleverd. Goede prijzen en voor Vichy een spaar system.

SCHITTEREND !!

Excellente service en SUPERVRIENDELIJK bediening !

Goede snelle levering

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

De website werkt goed en snel. Bestellen is eenvoudig en de verkochte merken zijn top. Levering volgens afspraak.

Gewoon top

Pakketten worden altijd snel bezorgd. Had kort geleden een gebroken product ontvangen, maar er werd netjes een nieuwe verstuurd in no time.

Erg klantvriendelijk, producten voor een mooie prijs: ondanks dat er een product niet op voorraad was ivm hamsteren is er een passend oplossing gevonden.

Wordt snel geleverd en de prijzen zijn heel fijn!

Sinds half jaar dit product ingebruik. Erg tevreden. Vooral in combi met de gehele lijn! Helaas wel wat duurder geworden. Maar alsnog tevreden!

Snelle levering én de laagste prijs, zeer tevreden

Dit was de tweede keer dat ik hier iets besteld heb, dikke pluim voor de snelle en correcte levering

Prima, maar....

Jammer dat er geen proefjes in het pakket zaten speciaal afgestemd op mijn huid!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!