perfect geregeld

Keurig op tijd, netjes verpakt....

Mijn bestelling is heel goed keer op keer. Steeds goed telefonisch contact bij vragen. Hele goede prijzen.

Slecht!

Een volle Eucerin spaarkaart verdwijnt zomaar en als ik vraag om uitleg moet ik zelf maar bellen! Slechtste klantenservice ever!

Snelle levering, leuk 2 proefjes erbij, goede prijs

Volgende dag in huis. Goed verpakt. Alles naar wens.

Fan van Vichy producten die via Mijnhuidonline eenvoudig geselecteerd en besteld kunnen worden.

Overzichtelijke site, duidelijk en compleet.

Snel, goed en niet duur

Fijn dat je als vaste klant voor een leuke korting kunt sparen.

zeer goed zeer snel dank u wel

zeer goed zeer snel en goedkoop wat wil je nog meer en 2 gratis la rouch produckten -:) op de site van .laroche-posay.nl en verwijzing voor mijnhuidonline.nl VIND HIER EEN VAN DE GOEDGEKEURDE LA ROCHE-POSAY WEBSHOPS > dank u wel nog een pretige dag verder

Perfecte huidverzorging en service!

De crème werd keurig op tijd geleverd en was perfect voor mijn huid. Ik had per ongeluk 2 dezelfde orders aangemaakt en betaald. Na een telefoontje werd een order geannuleerd en bovendien had ik met een paar dagen mijn geld weer op de rekening staan. Wat een uitstekende service van huidonline. Vr gr Christina

Prima!!!

Bestellingen klopt altijd.. snelle levering.. betere prijs dan in winkel.. en een leuk spaarsysteem

Eén minpunt.

Wat een complex en niet klantvriendelijk spaarsysteem!

Wil niet anders meer.

Makkelijk, altijd op tijd en kwalitatief erg goed.

mijn huidonline levert snel

Ik bestel meestal la Roche-Posay, je spaart punten waar je een gratis product mee kan bestellen.

Mijnhuidonline voldoet volledig aan mijn verwachting.

Ik bestel meestal een product van Vichy en ben uitermate tevreden.

Prima webshop

Ruim assortiment, interessante aanbiedingen en snelle service. Bij een eerdere bestelling bleek er wat vergeten mee te sturen te zijn. Mail hierover gestuurd (klantenservice was niet meer bereikbaar); het ontbrekende product werd binnen een dag opgestuurd.

Hele goede service en lagere prijzen. Contact met klantenservice was heel positief en bij mijn bestellingen zitten altijd extra proefjes. Leuk!

Snel, groot assortiment, goeie aanbiedingen

Goeie, snelle service, groot assortiment en altijd leuke aanbiedingen. Krijg ook altijd samples mee die aansluiten op mijn bestelling. Top!

Oog make up verwijderaar 100 ml ipv 150; zelfde prijs, minder inhoud!!

Al jaren maak ik gebruik van Vichy producten. Tot mijn verbazing ontving ik een flesje oogmake up verwijderaar met een inhoud van 100 ml tegen dezelfde prijs als de verpakking van 150 ml. Op de site wordt hier geen melding van gemaakt.

Prima webwinkel

Heel tevreden over de snelle levering, de goede prijzen van de producten, altijd goed verpakt en leuke acties. Wel jammer dat er de laatste tijd geen proefjes meer bij gedaan worden.

Always great

I always get my order super fast and they also add some samples so I can try some new creams. I’ve been buying creams from them for years now and always had a positive experience. Totally recommend it.

bestellingen worden prima op tijd geleverd ben erg tevreden.

ik deed vorig jaar een bestelling met 4 verschillende producten. waarvan 1 verkeerd besteld artikel. klantenservice gebeld en gemaild, wat ik wilde hebben was niet op voorraad, maar werd nagestuurd. (dit gebeurde allemaal rond de kerst) in een drukke periode ik geloof dat het in de 1e week van januari werd geleverd. prima service dus.

waardeloze zaak

mijn vrouw had vergeten om de actiecode in te vullen, kreeg geen potje extra creme. naar huidonline gemaild. ze deden er niets aan.

Super assortiment en levering

Bestellingen worden heel snel en accuraat verwerkt.

Bestelling wordt altijd netjes afgeleverd. Heb geen klachten

Klonterige textuur

De textuur van de creme is niet mooi glad. Daardoor haal je de creme ook lastig uit de pot. Verdeelt wel goed over de huid, maar trekt langzaam in. Zware creme als dagcreme. Ik heb deze creme in de zomer gebruikt (vanwege de beschermingsfactor), maar misschien voldoet deze creme beter tijdens de koude winterdagen

Prettig geholpen

Klantvriendelijk en aardige medewerker(s).

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum