Afnemende service

Met enige regelmaat bestel ik en in het begin was het altijd een feestje om de bestelling te openen en verrast te worden door een aardigheidje van Vichy. Proefje of iets speciaals erbij. Om die rede zelfs een vriendin warm gemaakt om het via jullie te bestellen. Haar eerste bestelling en ervaring met Vichy waren over de honderd euro en wat denk je nog geen test zakje crème of wat dan ook erbij zware domper voor haar en ik schaamde me omdat ze voor heel veel geld besteld had op aanraden van mij. Als ze dit in een apotheek haf gekocht had ze zeker meer service gehad

Betrouwbaar

Als ik iets bestel komt het op tijd aan. Correcte uitvoering.

top webshop

snel, goede prijs, leuke monsters

Afspraken nakomen

altijd goed

Scherpe prijzen en snelle levering, TOP!

Mijnhuidonline is de perfecte online drogist vanwege de scherpe prijzen, de snelle levering en het spaarsysteem. Ook zit er vrijwel altijd een extra product bij mijn bestelling, leuk! Ik beveel mijnhuidonline zeker aan!

snelle en goede service

ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben... produkt informatie okay prijs / kwaliteit okay levering okay

ZEER TEVREDEN

Zeer vriendelijke contacten, supersnel antwoord, goeie prijzen en ook zeer tevreden over supervriendelijke chauffeurs van POST.NL !!

Ik beveel mijn vriendiennen aan

Regelmatig bestel ik via website. Voordelig aanbiedingen altijd met leuke verrassingen en snelle bezorging. Echt een aanrader !

Aanrader!

Snelle bezorging. Top👍

Op tijd geleverd, komt afspraak na,

Op tijd geleverd, komt afspraak na.

Nette afhandeling van het bestelde en goede prijzen.

Goede prijs en zeer vlotte bezorging

Goede prijs en zeer vlotte bezorging.

Altijd leuke aanbiedingen, goede levering!

Altijd goed geregeld!

Regelmatig bestel ik via de site. Doen wat ze zeggen, regelmatig een extraatje in de doos en goede producten.

Snelle levering altijd correct.

Altijd snelle levering(plus verrrassing). Goede prijzen.

Snel, voordelig correcte verzending!

Gedurende meerdere jaren, heel betrouwbaar.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Punten verzamelen

• Personeel
  • Nazorg & Garantie

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

snellelevering

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik vind het een prima site! Heb ook een keer gebeld dat ik een potje teveel had ontvangen en de heer aan de telefoon was erg vriendelijk. Na nagekeken te hebben zei hij; u bent een vaste klant zo te zien, u krijg dit van ons gratis! Super toch?

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum