Pluspunten
snel geleverd via pakje gemak, dus geen gezeur aan de deur
Pluspunten
Zeer snelle levering
Nog niet
Pluspunten
Nette snelle levering van kwalitatief goede producten.
VerbeterpuntenMeer en betere uitleg over producten. Inspelen op de markt omdat veel producten voor huidaandoeningen niet meer worden vergoed en mensen zoals ik gaan zoeken naar alternatieven.
Zat vaak een proefpotje of ander cadeautje bij. Deze keer niet..
Pluspunten
erg goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering tegen een mooie prijs.
Pluspunten
Ik bestelde en betaalde en de spullen waren twee dagen later bij ons thuis. Wat zou ik meer willen?
Pluspunten
Leuke acties.
VerbeterpuntenProefmonstertjes weer mee sturen zodat ik meer kan ontdekken van de hele lijn.
geen
Pluspunten
Is pas de eerste keer dat ik bestel dus weet ik nog niet
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum