Pluspunten
Scherpe prijzen, snelle levering, goede communicatie
Pluspunten
leuke kortingen, betrouwbare verzorging
Verbeterpuntenspaarpuntenregeling niet erg duidelijk
Nvt
Pluspunten
Duidelijke en heldere communicatie. Toen verzending van mijn bestelling een aantal dagen vertraging opliep, werd dit direct via mail aan mij gecommuniceerd.
Pluspunten
de bereikbaarheid is goed, correct en vriendelijk.
Pluspunten
Goede prijs en je weet gewoon dat er snel wordt geleverd.
Pluspunten
Altijd goede snelle levering en je krijgt meestal testers erbij van het zelfde merk die aansluiten op je behoefte.
VerbeterpuntenIk had aangegeven bij een afhaalpunt maar is toch naar huisadres gestuurd.
Pluspunten
Niks op of aan te merken.
Pluspunten
Snel, accuraat, prima producten, goedkoper dan in de winkel en uitstekende communicatie
VerbeterpuntenGeen. Nou ja, als jullie ook mascara van dr. Hauschka zouden gaan verkopen ben ik helemáál blij!
Pluspunten
De prijs is echt goed! Ook de producten zijn goed verpakt,zodat het niet kapot kan gaan,of gaan lekken!
VerbeterpuntenNee hoor,was top! Zal zeker weer bestellen,als het op is!
Pluspunten
Voldoet aan verwahting.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snel en betrouwbaar
als je reclame maakt voor punten hou dit dan wel goed bij, maar ook weer een compliment hoe snel dit opgelost is.
Pluspunten
Snelle levering Goede service Altijd korting op producten Leuke gratis produkten meegeleverd
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum