Pluspunten
Zeer snelle levering bij een Post NL servicepunt. Daar ben ik zeer tevreden over daar ik mijn pakje op een door mij gewenst tijdstip kan afhalen en ik niet bij mijn buren wil aankloppen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Nog niet kunnen ervaren
VerbeterpuntenVerbe****** in schriftelijke en mondelinge communicatie noodzakelijk. Buitengewoon slecht. Bestelde artikel niet voorradig, wordt alleen gezegd wachten of geld terug. Contact per email en mondeling verloopt onprofessioneel en onnodig stroef. Informatie wordt niet verstrekt, wat niet servicegericht is.
Pluspunten
Houden zich aan de afspraken zoals deze op de site staan vermeld. Heb keurig op tijd mijn pakket gekregen en in perfecte staat. Leuk dat er ook testers extra worden meegegeven.
Pluspunten
Snelle levering, leuke extraatjes erbij en voordelige prijs (Vichy)
Pluspunten
Mijn bestelling /pakje was zoek geraakt bij DHL , alles is nogmaals opgestuurd ,top.
VerbeterpuntenGeen
Ik had bij de bestelling aangegeven dat ze het pakketje moesten bezorgen bij het (voor ons) dichtsbijzijnde postkantoor. Echter zijn ze 2 keer aan de deur geweest en hebben op de derde dag het pakketje bij het postkantoor geleverd, waardoor ik deze later binnen had dan gewenst.
Pluspunten
Snelle levering en goede beschrijving product
Bought a cream I wanted to change and they don't even reply to messages! :(
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke productinformatie
Pluspunten
Bij de bestelling worden enkele monstertjes van producten meegestuurd.Leuk om deze te proberen. De beste prijzen!
Pluspunten
Snelle levering en altijd vetzuren!
VerbeterpuntenAls je voor een groot bedrag besteld mag er wel eens een extra tubetje bijzitten en niet een monstertje van 3ml,
Pluspunten
Snelle levering, Altijd leuk die extra proefjes en cadeautjes.
VerbeterpuntenZou niet weten
Je kunt geen spaarkaart van Vichy gebruiken
Pluspunten
Bestellen en leveren is prima
VerbeterpuntenVerpakking was helemaal beschadigd. In een winkel zou dit nooit meer verkocht kunnen worden. Terugsturen etc is mij teveel moeite maar voor de performance van het bedrijf voor de eerste keer bij een nieuwe klant??????
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum
Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!