Pluspunten
Snelle levering, goede selectie aan producten, veel keus en leuke mini's cadeau!
VerbeterpuntenNvt
Ik heb liever een andere bezorgdienst. Maar dat is dan ook het enige minpuntje wat ik heb.
Pluspunten
Prima prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, goede aanbiedingen en assortiment
VerbeterpuntenGeen
kleinere verpakkingen! In mijn doos pasten wel 10 producten in plaats van 1, niet erg duurzaam.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk personeel
Alleen voor nieuwe klanten geldt een hoge korting, dus ben ik naar een andere provider gegaan met weer een andere nieuwe hoge korting.
Pluspunten
Snelle levering en wat leuke extra's bij mijn bestelling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snel en netjes! ook leuk dat er een klein presentje bij zit.
Positive
The delivery speed is quite fast. I received the products the next day afternoon. They even sent me a gift (a shower gel from La Roche) and I like it very much.
Pluspunten
Supersnelle levering en ook nog een leuk extraatje waar ik echt wat aan heb bij de levering. Top!
Pluspunten
Er is goed gecommuniceerd wanneer een product niet leverbaar is.
Pluspunten
VerbeterpuntenAls ik bel voor advies wordt ik niet of pas heel veel later teruggebeld. Bij de laatste bestelling werd gemaild dat de zending was verzonden terwijl dat niet zo was omdat een product niet op voorraad was. Als ik daarover een berichtje had ontvangen was dat wel prettig geweest en had mij een telefoontje gescheeld.
Pluspunten
Hier bestel ik al mijn gezichtverzorgings producten, ze zijn betaalbaar, doen wat ze zeggen en je krijgt altijd een extraatje bij je bestelling.
VerbeterpuntenGratis bezorging zou ervoor zorgen dat ik wat vaker zou gaan bestellen.
Beloven morgen bezorgd. Maar het duurde 4 dagen.
Pluspunten
de snelle levertijd was erg prettig
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum
Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!