Pluspunten
Duidelijke website, goed geleverd. Gratis 'monster' van een gezichtsmasker van hetzelfde merk als mijn bestelling. Leuk!
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven wanneer pakketje precies geleverd wordt.
Pluspunten
Relatief goede prijzen en snelle levering!
Pluspunten
Ik kreeg een verkeerd product opgestuurd. Het juiste product werd snel nageleverd en het verkeerde product kon ik met 50% korting houden of kosteloos retourneren.
Pluspunten
Goede site / redelijke prijzen Mailcontact snel Levering snel Geen advies gevraagd - klachtafhandeling afwachten
Pluspunten
Niets op aan te merken. Producten goedkoper dan in de apotheek en levering zeer snel en conform afspraak.
Pluspunten
Snelle levering . En altijd iets leuks toegevoegd om te proberen
VerbeterpuntenJammer dat jullie geen afhaalpunt hebben. Zou ik erg fijn vinden.
Pluspunten
zeer goede en snelle levering en het gekochte artikel was ZEER voordelig. Ook de actie 6 producten kopen en dan 1 gratis spreekt mij erg aan !.
VerbeterpuntenProducten mogen altijd goedkoper
Pluspunten
goede producten en informatie erover, goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede site goede informatie over producten snelle levering en goede betaal opties
Pluspunten
Ze hebben mijn favoriet producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Supet snelle levering met leuke proef kadootjes.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle leveringen voor prima prijs. Met soms zomaar leuke extraatjes!
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum
Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!