Pluspunten
Betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Er was een leuk extraatje bijgevoegd
VerbeterpuntenHet product kwam vier dagen later dan afgesproken. Daarover werd wel gecommuniceerd.
Pluspunten
WhatsApp contact loopt snel en duidelijk.
VerbeterpuntenKreeg pas na dat ik het pakketje had ontvangen de track en tracé code.
Pluspunten
Goede prijs, snel geleverd
VerbeterpuntenMijn producten werden geleverd in een enorme doos met allemaal plastic verpakking. Voelde overdreven, verspillend.
Pluspunten
Keurige bezorging. Op tijd. En met een extraatje erbij.
Pluspunten
Breed assortiment met een prima prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenPakketje zou volgende dag geleverd worden. Hij kwam echter één dag later. Dat was geen enkel probleem, maar dit werd niet duidelijk gecommuniceerd. De track en trace mail ontving ik 5 dagen later na ontvangst van mijn pakket. Tevens was door de volle mailbox de klantenservice niet te bereiken. Gelukkig was alles verder wel in orde. Het was alleen even spannend of alles wel zou aankomen aangezien dit dus niet duidelijk vermeld werd.
Pluspunten
Goede prijzen t.o.v. de apotheek. Snelle levering en meedenken over de juiste producten. Royaal bij proberen van een nieuw product omdat een 'oud' product niet meer bevalt.
VerbeterpuntenIets meer kennis over de producten zou fijn zijn.
Pluspunten
Had een product per ongeluk dubbel besteld. Na een telefoontje werd het product omgeruild voor een ander product. Ondanks dat de bestelling 3 euro duurder was lieten ze dat bedrag zitten. Zeer goede service.
Verbeterpuntengeen
Overschakelen op post.nl ipv dhl bezorgservice.
Pluspunten
Prettig om te whatsappen als er een probleem voordoet en wordt dan snel op gereageerd. ,een hele pluspunt
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips
Pluspunten
Pakketje snel gekregen.
VerbeterpuntenVoorheen. Kreeg ik altijd proefjes als ik erom vroeg. Nu heb ik er geen 1 gekregen. Ik vind het fijn om andere producten eerst uit te proberen. Voordat ik ze aanschaf. Jullie gaan achteruit!
Pluspunten
Mijn bestelling was niet compleet. Met één telefoontje werd het heel snel en adequaat opgelost. Mijn complimenten.
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum
Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!