als je niet op tijd kan leveren wees hier dan eerlijk mail correcter en volledig beantwoorden en dan niet reageren is helemaal onbeschoft
Pluspunten
Snelle verzending, geode prijs (goedkoopste aanbieder op dat moment van het gezochte product). Netjes verpakt in stevige kartonnen doos met folie ter bescherming. Bestelling was binnen 2 dagen binnen
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Mooie prijs snel verstuurd. Blijf mijn website en die produkten die je ook nog is erbij krijgt. Ik zeg super!!!!
Pluspunten
Duidelijke website, Prijs kwaliteit klopt, zo ook de snelheid en levertijd. Ook erg leuk dat er een klein monster van het bestelde merk bijzat (dit zouden meer bedrijven mogen doen). Blijf zeker klant bij Mijnhuidonline.
Pluspunten
Zeer gunstige prijzen Snelle levering Netjes verpakt
Pluspunten
Prijs en service zijn goed
Pluspunten
Snelle levering, voor aantrekkelijke prijs van bepaalde merken
VerbeterpuntenIk had een opmerking geschreven met een vraag over product. Ik heb daar helaas helemaal niets over terug gehoord. Ik denk dat mijn opmerking überhaupt niet is gelezen, dat kan wel beter!
Pluspunten
Graag volgende keer een ander cadeautje? Heb inmiddels genoeg maskertjes.
VerbeterpuntenPrima zo. Ik was altijd klant bij zorg voor mijn huid.nl, maar jullie zijn voordeliger. Betere aanbiedingen.
Pluspunten
Snelle levering! Zeer goede prijzen + leuk persoonlijk cadeautje
Pluspunten
Prima en snelle levering van producten.
Pluspunten
Pluspunten
Regelmatig aanbiedingen, vlotte levering, goed verpakt. Vaak een leuk cadeautje erbij. Kortom, leuker, goedkoper en makkelijker dan bij de apotheek kopen.
VerbeterpuntenNog beter opletten dat de goede producten worden geleverd. Na vijf/zes bestellingen heb ik nu een verkeerd product geleverd gekregen (en helaas te laat gezien)
Pluspunten
T.o.v. de reguliere prijzen toch behoorlijk voordeel.
VerbeterpuntenJammer dat je perse voor 50 euro moet kopen om geen verzendkosten te moeten betalen.
Pluspunten
Zeer net verzorgde levering. Vaak interessante kortingen/aanbiedingen. Altijd iets extra's erbij, deze keer zelfs 3 busjes Vichy water. Dank!
Pluspunten
Voordelig.
VerbeterpuntenBetere afspraken maken met DHL of anders overstappen naar PostNL. Mijn bestelling zou de volgende dag geleverd moeten worden dus daar blijf je dan speciaal voor thuis. Pakket werd niet geleverd. Volgens MijnHuidOnline lag de fout bij DHL. Dat kan, maar daar heeft de klant geen boodschap aan. Als DHL niet bevalt neem dan een ander bedrijf. Mijn pakket werd de volgende dag bij de buren afgeleverd wat ik erg vervelend vind.
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum