Laden reviews...
69 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen snelle levering en een breed, duidelijk beschreven assortiment. Het bestelproces verloopt vlot en de site is gebruiksvriendelijk. De algemene beleving is positief met betrouwbare verpakking en snelle service. Sommige opmerkingen gaan over af en toe leveringsproblemen, maar deze worden opgelost.
Pluspunten
Geweldige service!
VerbeterpuntenGeen
14 June 2017
Anoniem
Zandvoort
Pluspunten
Komen afspraken goed na.
VerbeterpuntenTe weinig ervaring om dit goed te beoordelen.
14 June 2017
Riny
Op de website wordt een levertijd genoemd die met 1 week wordt overschreden. Via een email wordt wel gemeld dat het langer gaat duren maar niet hoeveel langer. Niet heel netjes
anoniem
Pluspunten
Fijne korting en snel geleverd!
VerbeterpuntenZou fijn zijn om achteraf te kunnen betalen via Afterpay of Klarna.
MCJ
Utrecht
Pluspunten
Super leuke cadeaus bij mijn bestelling gekregen. Erg blij mee!
Mayke
Espel
anoniem
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven
Nelly
Den Bosch
Pluspunten
Snelle levering; goede prijs; cadeautje bij elke bestelling
anoniem
Pluspunten
Snelle levertijd, aanbiedingen en uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen en 24 uurs levering.
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt.
anoniem
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenPrijs is relatief hoog. Verpakking is heel moeilijk helemaal leeg te maken.
Anita
Maastricht
Pluspunten
Al vaker besteld, altijd snelle levering, fijne site met uitgebreide productinformatie
Angelique
Wageningen
Pluspunten
Ondanks fout geleverde bestelling, toch snel gehandeld door juiste bestelling op te sturen.
VerbeterpuntenOrders goed nalopen.
marielle
oss
Pluspunten
Gewoon altijd goed en op tijd geleverd.
anoniem
Pluspunten
Meerdere keren besteld altijd alles tip top in orde! Snelle levering, goed verpakt en de samples zijn een leuke toevoeging aan het goed verzorgde pakket.
VerbeterpuntenJammer dat de digitale spaarkaarten (nog) niet werken. Nu moet ik zelf in de gaten houden wanneer ik weer recht heb op een gratis product. Misschien aandachtspuntje voor nog betere service!
anoniem
Pluspunten
Netjes verpakt, snel geleverd. Ik kreeg zelfs een cadeautje erbij. Een gezichtsmasker van Vichy
fatma
den haag
Pluspunten
Goede prijs Mini's om te proberen
VerbeterpuntenLevertijd duurt langer dan 1 dag ....4 dagen ....
anoniem
Pluspunten
Erg leuk dat er een monster van een ander product wordt mee gezonden.
Esther.
Maasland
anoniem
Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum