Pluspunten
Prima producten, prijs/kwaliteit goe
VerbeterpuntenWebsite verbeteren tav van bestelprocedure. Het is op de website niet mogelijk om een afhaallocatie te kiezen. Uiteindelijk na telefonisch contact bleek op de afgesproken afhaallocatie het product niet aanwezig te zijn. Werd weer verzetten naar een andere locatie. Heel knullige bestelprocedure, niet professioneel!!!
Pluspunten
Wat was dit een plezierige service. Mijn adreswijziging had de bestelling gekruisd. Na contact met ze te hebben gehad is er zonder enige voorwaarden ook een pakket naar mijn nieuwe adres verstuurd helemaal super geregeld!
Pluspunten
Het pakketje was de volgende dag al binnen. Het product was goedkoper dan in de winkel. Het pakketje was netjes ingepakt, met leuke proefmonsters erbij. Top!!
Verbeterpuntenn.v.t.
Zoals bij de apotheek een spaarkaart voor Vichy.
Pluspunten
Snel geleverd, goede producten goede aanbiedingen
Pluspunten
Snelle levering, altijd met een extra product.
Pluspunten
Op en top levering. Doet wat het beloofd. Alleen maar positieve ervaringen
VerbeterpuntenGa zo door. Ik blijf in ieder geval reclame maken in mijn omgeving.
Pluspunten
Besteld en volgende dag meteen in huis! Alleen jammer van de verzendkosten als je bestelling onder de €50 is
Pluspunten
HELEMAAL GOED, ALLES VLOT EN PRIMA IN ORDE !
Pluspunten
Regelmatig acties die erg fijn zijn omdat de merken best prijzig zijn overal. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en super prijzen
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum
Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!