Ik heb een app gestuurd, maar geen reactie gehad. Pas nadat ik gemeld had dat mijn bestelling na 4 dagen geleverd was kreeg ik app terug dat het fijn was dat ik de bestelling ontvangen had. Niet klantvriendelijk. Vond ik raar voor jullie anders zo'n goede service
Pluspunten
Goede verhouding prijs/kwaliteit Snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenHet probleem van een niet-afgeleverd pakket niet bij de klant leggen, maar zelf oplossen met vervoerder. Ik wil mijn geld terug! Dit is mij eerder toegezegd en nu moet ik ineens afwachten tot de vervoeder een reactie aan jullie heeft gegeven. Raar verhaal. Ik koop niks bij de vervoerder, maar bij jullie.
Pluspunten
Overzichtelijke bestelmogelijkheden, voldoende keuze.
VerbeterpuntenZou ik niet weten
Pluspunten
in vooraad, snel opgeleverd met een gratis cadeau de bij!
Pluspunten
Goede communicatie bij wijzigingen
VerbeterpuntenVindbaarheid van producten op de website Prijs
Pluspunten
ZEER SNELLE EN CORRECTE LEVERING
VerbeterpuntenNOGAL HOGE VERZENDKOSTEN
Pluspunten
Snelle levertijd goede prijs.
VerbeterpuntenWeet ik niet
bij 2 bestellingen waarbij aflevering op gekozen punt was gekozen en bevestigd kwam de levering toch thuis per DHL ; heel vreemd. dit is zeker een verbeterpunt
Ik had de indruk dat de jongedame die de telefoon beantwoorde gewoon thuis in de keuken de telefoontje behandeld. Dat zou wat professioneler kunnen.
Het puntensysteem is mij niet duidelijk, ik bestel best regelmatig en veel....maar hoe en wat ik er voordeel bij kan hebben???
Pluspunten
Oplossings gericht en behulpzaam
VerbeterpuntenMischien als je iets vergeten bent te bestellen dat je binnen zoveel uur alsnog iets kan toevoegen bij je bestelling
Pluspunten
Leuk presentje erbij!
Pluspunten
snelle levering uitstekend en prijs is ook erg goed
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum