Pluspunten
Ben zeer tevreden over jullie bedrijf
Pluspunten
Goede service en acties bij jullie. Tot de volgende bestelling!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Pluspunten
Snelle levering, betere prijs dan bij concurrenten
Verbeterpunten-
Pluspunten
Prijs/kwaliteit producten; duidelijke, klantvriendelijke site, snelle, prompte levering.
Pluspunten
Duidelijke site, makkelijk te bestellen en komen alle afspraken goed na. Voor mij duidelijk om hier mijn spullen te bestellen. Ga zo door.
Pluspunten
ik ben erg tevreden met dit bedrijf alles is altijd fantastisch geregeld. bedankt
Verbeterpuntengeen , alles perfect
Pluspunten
Duidelijkheid op website en snelle levering.
VerbeterpuntenKan ik niet zeggen, ik ben tevreden
Pluspunten
Snelle goede service!
VerbeterpuntenDe strippenkaart activeren op de site zodat je bij inloggen kunt zien hoeveel stempels je hebt.
Pluspunten
Ontzettend snelle levering van erg scherp geprijsde artikelen! Kwamen netjes verpakt aan
VerbeterpuntenVerzendkosten zouden lager kunnen - de beautyproducten die ik had besteld hadden ook door de brievenbus gekund ipv pakketpost.
Generaal de la Reylaan 12
1404BR Bussum