Na een foute levering hebben ze onmiddellijk voor de juiste levering gezorgd.

Hele fijne producten van Avene

Producten ook in mini formaat en handig om mee op vakantie te nemen.

Zeer slecht

Tot twee maal toe heb ik wat besteld maar nooit geleverd onder de smoes kan het adres niet vinden of adres klopt niet. Nu is het zo dat het wel te vinden is en dat het wel goed is. Het is nl n camping en post nl bezorgd daar dagelijks. Dus 2 maal besteld maar geen product.

Het bestellen is eenvoudig en de levertijd is zoals aangegeven wordt. Vooral erg fijn dat er gewerkt wordt met een spaarsysteem.

Zoals altijd, super en snel geleverd!

Jammer dat de site veranderd was kon mijn product niet vinden

goede prijzen en snelle levering

Altijd goede aanbiedingen en snelle levering.

Snelle levering en keurig verzorgd

De titel spreekt voor zich !!

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd.

Snelle levering, bereikbaar klantenservice

Duidelijke website

Mooie producten. Voor elk wat wils ofwel groot assortiment.

Snelle levering in goede verpakking

Snelle levering van Vichy tegen redelijke prijs. Artikelen goed verpakt. Alleen jammer dat het spaarsysteem een vervaldatum heeft. Dat houdt indamt je zoveel dient te bestellen binnen een te korte periode om gebruik te kunnen maken van het gratis product. Hier heb ik dus niets aan, meestal nog 2-3 van de 10 punten nodig maar dan vervalt alles op een bepaalde datum. Geen goede actie. Daarom op zoek naar aanbieder die geen spaarsysteem gebruikt maar deze korting direct in de prijs verwerkt. Misschien iets om over na te denken…..

GOED

Prima service en snelle levering

Producten snel geleverd

Producten zijn snel geleverd en goed geprijsd tov de andere winkels.

Zoals altijd goede service en snelle levering

Snel geleverd , fijne site

Onoverzichtelijk

Je kunt niet meer per merk en dan per productgroep zoeken. Je kan nu alleen nog maar ‘gezichtsverzorging’ kiezen en dan krijg je alle producten van alle merken te zien. En moet je ontzettend lang zoeken naar je product. Per merk krijg je alleen combi’s aangeboden. En ik heb al 2x niet kunnen afrekenen na bestellen. Iedere keer foutmelding en een leeg winkelmandje. Absolute verslechtering vd site en ik koop al heel lang bij huidonline.nl. Prijzen wel oké.

Prima producten

Geweldig handig om online prima producten te kopen, leuk als je af en toe iets extras krijgt

Producten goed, website kan beter.

Website kan duidelijker, met name het inwisselen van spaarkaarten. Dan nog het volgende. Onlangs bestelde ik 2 producten a €19,53 per stuk. In totaal moest ik hiervoor €39,07 betalen; dir kan echt niet!

netjes geleverd en op tijd

netjes geleverd en op tijd

Goeie actie en snelle levering

uitstekend

uitstekend

Tevreden

Ben zeer tevreden over de producten. Snelle bezorging. Volgende keer doe ik weer bij jullie bestellen. Groet. Henny.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum