Snelle bezorging. Mooie producten

De allerbeste zonnebrandcrème, voor mooie aanbieding.

Goede produkten en correcte levering

Super service!

Goed geprijsd en de volgende dag je bestelling al in huis!

Snelle en correcte levering

Altijd snelle en correcte levering

Snelle verzending en goed verpakt

Pakketje was correct en snel verzonden. Zeker met (breekbare) make-up is het altijd fijn als het goed wordt ingepakt zodat alles heel aan komt.

Goed en snelle levering

De site is makkelijk en de aanbiedingen zijn leuk!!

Zeer goed al heel lange tijd.

Het gebruiken van uw producten, in mijn geval, Eucerin, doen mijn huid zeer goed, Ik ben 86 jaar en gebruik Eucerin al heel lang.

Perfect!

Bestel al heel lang mijn vaste producten van la Roche Posay bij Mijn Huid Online. Zeer tevreden over. Goede prijs en snelle , nette verzending. Nog nooit een fout ontdekt. Toen ik die zelf maakte hebben ze het Prima opgelost!

Geweldige service en goede kwaliteit tegen een mooi prijs !!

Erg makkelijk en snelle levering

Makkelijke website, snelle levering, spaarsysteem is wel een wat korte tijd en mooie kortingen.

Voordelige prijzen en gratis product spaarpuntensysteem

Alles is correct en vlot verlopen

Top, Geen klachten, alles is goed en snel verlopen.

Redelijk goed

Beetje lastig om terug te gaan na zoeken en dan te betalen. Maar het lukt wel met wat geduld.

Leuke aanbieding

Goede prijs en snelle verzending

Makkelijk te bestellen, snelle levering, vaak aanbiedingen.

Positief

Ik heb een gevoelige huid en gebruik altijd Vichy gezichtscrèmes en NUXE bodylotion. Aangezien dit dure producten zijn waardeer ik de kortingsdata. Ik hou ook van de vaak meegeleverde gratis monsters, evenals snelle leveringen.

Mijn ervaring met mijnhuidonline is geweldig!!!

Super snelle service,ik ben tevreden!!

Goede prijzen,snelle service,toppie!!

Alles volgens wens verlopen

Bestelling is netjes op tijd afgeleverd. De prijs/kwaliteit verhouding is top.

Breed assortiment, snel

Duidelijke site - snelle verzending

Gevonden wat ik zocht voor een goede prijs , snelle verzending Vandaag besteld morgen in huis

Snel en alles prima

Altijd goed, altijd snel