Zeer tevreden!

Een zeer tevreden Vichy huidverzorging producten gebruiker!

Alles prima en snel geregeld

Alles prima en snel geregeld.

Goed en snel

Vanaf bestelling tot aan de deur is alles goed verlopen.

Ik had verkeerde artikel gekregen door mijn eigen schuld, maar snel en netjes opgelost. Meestal goede prijzen voor goede produkten.

Snel

Zonnecrème besteld, alles was prima

ik vind mijnhuidonline prima

Snel en zoals besteld

Xx

Het juiste artikel ontvangen voor redelijke bezorgkosten

ideaal zo te bestellen en de volgende dag binnen

Wil eigenlijk wel een folder waar alle artikelen opstaan bij wijze van oudere en gevoelige huid

Artikelen worden vlot geleverd. Ze zijn goed verpakt.

Gebruik al vele jaren Vichy gezichts crème en ben tevreden hier over . Een keer een ander merk geprobeerd maar heel vlug weer overgestapt omdat Vichy voor mij de enigste is die snel intrekt en heerlijk aanvoelt .

Teleurgesteld !!!!

Omdat producten boven de €30.00 niet meer meetellen voor de spaarpunten voor een gratis product . Ik gebruik al jaren de dag en nachtcrème en het serum van Eucerin maar de crème wordt steeds duurder en nu ook nog de grens voor een gratis artkel omhoog,daar word ik niet blij van ,bovendien is het heel klant onvriendelijk voor de vaste klanten. I.p.v. 5 sterren nu dan ook maar 2 sterren.

geen klachten

goede service en snel

Prima en snel. Ben tevreden

Snelle en goede bezorging. Heb geen aanmerkingen

Tevreden

Snelle levering, altijd een mini erbij, leuk!

Goedd site makkelijk om te bestellen

Erg tevreden

Veel keuze, mooie aanbiedingen, snelle levering, betrouwbaar.

Makkelijk bestellen, goede prijs en snel geleverd.

In een woord. Prima

Makkelijk besteld en op tijd bezorgd.

heel goed

heerlijk en goed spul, snelle levering. geweldig, helpt prima voor alle vlekken die ik kreeg van de chemo pillen

Prima website!

Levering snel en correct

Nette en snelle levering

Netjes en op tijd geleverd

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!