Top producten, snelle levering

Super tevreden

Prima webwinkel voor mijn Vichy producten

In de al maar duurdere tijd is het prettig om je favoriete verzorgingsproducten van Vichy te kunnen behouden vw vaak hetvoordelige aanbod van Vichy bij Mijnhuidonline. Op de site makkelijk te vinden, snelle levering en altijd leuke attentie erbij.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Geweldig een 10

Altijd snelle levering beter kan niet

Snel

Goede prijs en snelle levering !

Vlotte levering, zeer goed assortiment!

De producten die ik heb besteld (Meditopics) hebben nu al voor een enorm effect gezorgd! De acné op mijn rug zorgt ervoor dat ik in de zomer niet graag een hemdje draag. Dankzij de zeer duidelijke productbeschrijving en vele reviews heb ik een goede keuze kunnen maken om het probleem zelf aan te pakken. De webshop heeft een zeer divers assortiment en de producten van Meditopics zijn fantastisch qua prijs/ kwaliteit. Na twee keer gebruik van deze producten (salicylzuur en reiniger met zink) zie ik een enorm verschil! Mijn huid is rustig, en de acné is een heel stuk minder. Kan het bijna niet geloven, dit is een boost voor mijn zelfvertrouwen!

goede ervaring

goede prijs, stipte levering

Goede aanbieding, snelle levering, uptodate communicatie en fijn product

Ik vind heel goed toen ik besteld heb.

Zocht behaalde zonnenbrand producten en jullie hebben deze in het Arsortiment heel blij mee

Prima producten.

Hoop dat er snel meer producten komen van Xera Calm AD. Mijn atopische huid gaat heel goed, hoef veel minder corticosteroïden crème te gebruiken. Producten zoals bv shampoo, een lichtere zomer gezichts crème en gezichtsreiniging zou echt super zijn.

goede service

snel besteld en en op mijn tijd bezorgd.

Aanrader

Volgende dag in huis en goed verpakt. Echt een aanrader!

geweldig

snelle levering en beste prijs

Al jaren lang gebruikt ik Vichy.

Ik beveel het elke vrouw aan.je bent het waard,

Geweldige website

Mooi assortiment en snelle levering

begin moeilijk, later uitstekend geholpen.na 30 jaar

na 30 jaar jullie producten te gebruiken , en nu uiteindelijk online heb kunnen bestellen met uitstekende hulp van jullie . hoop zo doir te kunnen gaan en ook met kortingen en aanbiedingen vr. groeten Toine

top

helemaal top

Bestelling top,post nl niet!

Mijn bestelling was zoals altijd top,maar alleen twee dagen op moeten wachten op post nl.Verplicht thuis blijven dan

Fijne producten

Fijne producten en snel geleverd

geweldig

Het produkt werkt prima

Het bestellen verliep wat moeizaam, maar de levering was snel en keurig verzorgd.

Ik kon niet filteren op droge/zeer droge huid, waardoor ik steeds het product nader moest bekijken en bij het weer teruggaan, kreeg ik het hele assortiment weer van voren af aan. Ik ben er best lang mee bezig geweest!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!