Snelle en correcte levering

Mijn ervaring met Huidonline is zeer positief. Duidelijke website en snelle levering

Snel bezorgd!

Correct en snelle aflevering

Correct en snelle aflevering.

Netjes verzorgd en snel binnen

Nadat ik het besteld heb is het snel verwerkt en had ik het product snel binnen

Ik ben zeer tevreden, vooral vlotte bezorging. Echter teleurgesteld dat ik geen samples kreeg,terwijl ik zoveel heb besteld.

Verzorgd en snel

Zoals altijd kwamen de bestelde producten keurig ingepakt en binnen de gestelde termijn aan.

Zou alleen mijn dagcreme van vichy apart willen bestellen en dat kon ik niet vinden. Maar verder prima

Goede prijzen en snelle verzending

Snelle levering van bestelde producten

Snel en op tijd

Makkelijk te bestellen volgende dag netjes en oprijd bezorgd.

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

Snelle levering ruime keuze

Goede producten voor een aantrekkelijke prijs

Ik gebruik producten van Vichy en deze zijn bij mijn huid online voordelig en de levering is snel.

Prettige snelle service

Ik bestel al bijna een jaar mijn huidproducten bij mijnhuidonline. De service is snel en qua prijs van de producten kom ik hier altijd uit op de beste prijs. Wat een leuke bijkomstigheid is: er zitten altijd samples bij. Daardoor heb ik naast mijn AtopiControl van Eucerin (ik heb al jaren een jeukende huid) ook een pot huidcreme van Cerave besteld. (deze bevalt tot nu toe goed). Kortom: ik ben blij met Mijnhuidonline

Tevreden

Vlot en snel. Geen opmerkingen

Eucerin dag en nachtcrème heel prettig en fijn! En altijd snel geleverd!

Snel en duidelijke communicatie.

Prima en voor herhaling vatbaar.

Alles super

Snelle levering super product

Zoals altijd: Goed!!

Altijd goed, compleet en op tijd bezorgd! Leuk dat er af en toe een proefmonster in de bestelling erbij zit.

prima verzorging van het bestelde

prima webshop , bestel hier de producten van La Roche Posay

Fantastische

Altijd alles op tijd en goed verzorgd.

Had extra betaald voor een later tijdstip en ze kwamen het toch vroeger leveren. Dat is wel slecht.

Via de chat direct antwoord tijdens het plaatsen van mijn bestelling. Alles ging vlot en zoals beloofd.

Makkelijk en snel

Fijne aanbiedingen, makkelijk bestelproces en snelle bezorging. Ik snap alleen niks van het spaarsysteem.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum