Snelle correcte levering

Fijne producten

Prima webshop. Betrouwbaar en snel. Ik koop hier vrijwel al mijn huidproducten.

Goede en snelle levering

Mijn ervaring met Mijn huid online is dat het altijd snel wordt geleverd , goed verpakt en je krijgt wat je besteld.

Snelle levering, goed product

Snel en voordelig

Producten soms niet in een logische volgorde gegroepeerd.

Snelle levering.

Al vaker bij mijnhuidonline besteld. Altijd snelle levering en goede producten.

Als gewoonlijk: prima.

Bestelling verloopt vlot. Het bijgevoegde 'presentje' vond ik wat erg 'iel'.

Altijd vlotte levering

Ik bestel mijn producten altijd online vanwege het gemak en de vlotte levering

Snel en goed

Ik ben blij met het puntensysteem waardoor ik korting krijg. De samples zij ook leuk.

De levering is goed alleen de spaaractie is te kort, die is verlopen voordat ik nieuwe nodig heb

Goed bedrijf

Goed bedrijf met goede producten. Snelle levering en goed verpakt.

Snelle en correcte levering

Ruim assortiment, scherpe prijs en uitstekende service!

Bijzonder goede en snelle service

Zeer tevreden over Mijnhuidonline. Bestel als langere tijd bij Mijnhuidonline. Bestellingen worden keurig verpakt en op tijd geleverd. Bij de laatste bestelling bleek de rand van een glazen flesje te zijn versplinterd. Direct contact opgenomen, foto's gestuurd en Mijnhuidonline heeft meteen voor een keurige oplossing gezorgd. De volgende dag werd er al een nieuw flesje bezorgd! Bijzonder goede service.

Top service snelle levering

Ik ben zeer tevreden goede service snelle levering en goede producten

Goed adres

Snel geleverd tegen een goede prijs. Ben al jaren tevreden klant bij Huidonline

Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam Ik ben zeer tevreden

Heel behulpzaam, nemen echt de tijd voor je !

Na telefonisch contact, goede informatie gehad. Wel jammer dat er zo weinig proefmonsters zijn. Had bij de apotheek proefje capita soleil SPF 50+ met resorcinol gehaald, maar door gekleurde crème is deze niet te gebruiken ivm mijn getinte huid. Wou graag een proefmonster van collageen specialist SPF25 maar is bij verschillende apotheken niet te krijgen.

Zoals altijd perfect

Correct duidelijk en juiste levering

Heel prettig en fijn

Fijne en snelle levering

Goede service snelle levering

Goede service snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Fijne site om te bestellen,snelle levering,al jaren klant.

Echt aan te bevelen.

Bestel hiet niet mensen! Zeer slechte service

Beste lezer, Dit is de meest slechte webshop van 2021/2022. Klanten worden niet serieus genomen, retour is op eigen kosten. De producten die huidonline aanbied zijn namaak, nep. Ze hebben geen contract met de dure merken zoals la roche posay etc. Een gewaarschuwd mens telt voot twee

Aantrekkelijke prijzen en prima bezorging.

Mijn ervaring is uitstekend, goede producten.

Ik bestel altijd via mijn huid online en ben altijd zeer tevreden

Prima prijs/kwaliteit verhouding, goed assortiment, snelle levering, prima communicatie. Ik ben zeer tevreden!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum