Tevreden over de snelheid van levering en extra monsters.

Zie boven

Ik ben super tevreden met Mijnhuidonline

Mijn ervaring met Mijnhuidonline is super goed. Ik ben erg tevreden over de producten (Vichy) en de bezorging. Top!

Supersnel

Snel besteld en bezorgen

altijd tevreden !

altijd tevreden !

Ik ben altijd erg tevreden

Top producten en service

Fijne producten, regelmatig leuke aanbiedingen en snelle service.

Fijne winkel

Ik koop hier wel vaker en zag nu een Moederdag deal. Maar volgens mij is die deal uiteindelijk niet berekend. Over het algemeen, betrouwbaar, snel en een aanrader

Fijne webshop

Fijne webshop, overzichtelijk met een uitgebreid assortiment. Bestellen gaat gemakkelijk. De bestelling is goed verpakt en wordt snel geleverd.

Goede service en levering.

Goede prijzen en breed assortiment. Altijd zeer snelle levering. Ben over het algemeen zeer tevreden.

Fijn geprijsde huidverzorging

Prima crème met bescherming

Ben erg blij met een crème met factor 30

Geweldige service

De ene dag besteld, de volgende dag al in huis!

de bestelde producten zijn snel geleverd. Prima service en duidelijke website

Op tijd geleverd netjes verpakt en voordelig geprijsd

Op tijd geleverd netjes verpakt en voordelig geprijsd

Altijd snelle levering en goed product

Goed advies en vlotte afhandeling

Ik kon alles makkelijk vinden en bestellen via de website.

Prima service, top!

Prima service, top!

goed product

Mooi op tijd geleverd. Goede service

Heel snel ontvangen met mooie samples.

Goede snelle levering

Super snelle levering van echt top producten

Uitstekend!

Prima assortiment, goede website, snelle afhandeling

Snel thuisbezorgd. Veel meer keus dan bij mijn apotheek. En nog goedkoper ook.

Snel en keurig geleverd, prima prijs

Goede producten en snel geleverd!

Iedere keer als ik mijn producten van Vichy bij jullie bestel krijk ik ze ook heel snel geeverd... ook is het fijn dat jullie uitgebreide productomschrijving erbij hebben zodat de consuument goed kan kiezen wat bij hun past. Uiteraard speelt de fijne korting natuurlijk ook mee.... want bij jullie isnde prijs daardoor stukken goedkooer dan bij de lokale Apotheek... dus ben ik wel gek als ik het niet bij jullie blijf kopen. Ga vooral zo door want daardoor kopen een hoop vriendinnen ook hun spullen bij jullie!

Goede producten perfect geleverd.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!