Snelle levering prima website

Goed product. Snelle levering

Fijn product. Goede ervaring.

Conform afspraak geleverd

prima op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteit.

Ideaal om zonder de deur uit te moeten je dagelijkse verzorgingsprodukten snel geleverd te krijgen

Niet ontvangen

Niet ontvangen

Prima service.

Zeer trage afhandeling

Prijs was OK. Maar het duurde 4 dagen voordat het pakket aan DHL werd aangeleverd. Met als gevolg dat ik net met vakantie was toen het werd geleverd.

Te vreden

Ik ben te vrede over de producten en over mijnhuidonline. Als je je bestelling besteld is het snel in huid. Je kunt ook zien wat erop is en of ze voorraad hebben. Als je een product neem zie je ook wat de werking is van het product en dat kom ook overeen met het product zelf. En de product is ook makkelijk te vinden.

Produkt voldoet aan de verwachting en tijdige bezorging

Snelle levering en een kadootje (sample/monster)

Snelle levering en een kadootje (sample/monster)

Super snel en perfecte levering

Binnen 48 uur mijn bestelling in huis en zo verpakt dat het bijna niet stuk kan gaan

Prima producten

Zowel telefonisch als met de mail goed bereikbaar en bijzonder klantvriendelijk. Denken met je mee en de levering is prima en snel zodra zij de betaling hebben ontvangen.

Positief

Nooit problemen ondervonden

Netjes en vlot geregeld

Prima geregeld

Netjes op tijd geleverd

Tevreden met producten en snelle levering

snel en accuraat geleverd

Prima !

Goede site, makkelijk te vinden wat je nodig hebt

Snel je spullen thuis

Ik vind het fijn dat ik de producten die ik besteld heb snel ontvang.

Is top ook de levering snel .

Goede levering en goed koop

Snelle service, brede scala aan producten

Ik ben al jaren klant bij mijnhuidonline.nl. Altijd zeer tevreden geweest over de brede scala aan producten en de snelle levering. Wel moet ik erbij melden dat ik vroeger altijd veel extra's kreeg bij mijn bestellingen. Dat vond ik zo fijn omdat ik dan ook de kans kreeg om andere producten uit te testen. Soms ware het zelfs fullsize producten. En nu krijg je niet eens testers mee bij je bestellingen. Dat vind ik heel erg jammer.

Van bestelling tot levering altijd op tijd!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum