Altijd goed

Snel en goed

Precise wat ik wil hebben, en precise op tijd ontvangen.

Precise wat ik wil hebben, en precise op tijd ontvangen.

Superfijn en een snelle levering.

Ik bestel regelmatig Vichy bij mijn huid on line omdat ze altijd leuke aanbiedingen hebben. Ben heel tevreden...

Prima website, snelle levering, goed product

Goede website met aantrekkelijke prijzen. De juiste producten die ik nodig had. De levering was heel snel (de volgende dag) en in een passend doosje!

Best web ooit

Vertrouw web en hoge kwaliteit, snel levering

Heel overzichtelijk en het is snel in huis

Ik ben zeer tevreden met huidonline!!

Altijd snel en keurig wordt de bestelling geleverd! TOP

Prima producten, snelle levering.

1 opmerking nl het registreren van de stempels loopt vaak niet goed.

snelle en correcte levering

overzichtelijke webwinkel en geregeld mooie aanbiedingen

Voordelig en snelle levering

Al vaak wat besteld, nooit problemen

De bestelling gaat zonder moeite en er wordt snel geleverd. Ze sturen wel erg veel reclame mail.

De bestelling makkelijk plaatsen, makkelijk volgen, komt op tijd en met extra proefjes

fijne service

mooie producten, snelle levering, dank u wel.

Accuraat!

Altijd goede en snelle levering

Altijd netjes volgende werkdag bezorgd. Prima prijs en groot assortiment. Bestel er al jaren, erg tevreden!

Ik ben al jaren klant , altijd erg tevreden. Erg klantvriendelijk.

Al vaker heb ik gebeld om advies te krijgen . Alle dames die mij te woord stonden waren behulpzaam , hadden kennis over de producten. Ook vind ik de aanbiedingen erg fijn.

Een prettige website met veel informatie en de bestelde artikelen worden snel geleverd.

Goede site, kwaliteit en levering

Duidelijke site, je kan kiezen in behoefte of productsoort of merk. Snelle levering. Prima prijzen. Ik zou nog wel ophaalpunt willen hebben, want ik denk dat ik dichtbij woon en dan beter voor milieu

Prima bedrijf

Soms wat moeite met zoeken naar een specifiek product maar dat zal met mijn leeftijd te maken hebben

Hele snelle levering, goede prijs, kwaliteit

Snel en goed

Great service

Fast delivery and always well selected small size product tester gift.

prima service en een goede prijs.

mijn Vichy creme kan ik niet meer bij mijn apotheek kopen, dus koop ik al een paar jaar bij Mijnhuidonline tot volle tevredenheid!

Vlot

Goede info, voordelig, vlotte bezorging, de bestelling bevat wat hij hoort te bevatten en een extraatje is altijd leuk!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum