Snel!

Goede webshop, snelle bezoring!

Top bedrijf

Super geregeld en snelle levering ondanks carona

Goede communicatie, op tijd geleverd

Echt heel goed

Snelle bezorging goed assortiment echt top

Vlotte levering & fijne producten

Met mijn huidaandoening gebruik ik heel graag de producten van La Roche Posay. Bij huidonline worden ze snel geleverd tegen een strakke prijs.

Hele fijne producten.,en goede prijs .

Super snel in huis

Snelle levering!

Ondanks dat ik geen contact kreeg met de chatfunctie wat ik jammer vond. Uiteindelijk zelf maar keuze gemaakt voor welk product en het was er meteen volgende dag. Niet gek in deze tijd.

Snelle levering en aardig en behulpzaan aan de Telefoon en natuurlijk scherpe prijzen

Altijd snel en correct

De producten zijn altijd op voorraad, worden snel geleverd. Telefonisch ook goed bereikbaar voor evt. vragen.

Vrij snelle levering en goede spullen..

Tevreden

Het was een zeer snelle levering. Had niet verwacht en ook niet dat het verpakking in het Duits staat. Ik ken het product al en weet ook dat het een fijne product is. Voel heel licht op de huid, trekt snel in en plakt niet.

Goeie ervring

Ik heb een goeie er varing met Mijnhuidonline

Toppie

Vlugge bezorging, ben je niet tevreden over de crème, geen probleem met retourneren. De testers erbij zijn niet altijd wat bij mij past, misschien aan kunnen te geven wat je wel wil .

Uitstekend webshop.

Ik vind het heel fijn dat mijn huid online overzichtelijk is en heel vaak hele goede korting.De bezorging is snel en als klant word je goed op de hoogte gehouden als de bestelling door drukte wat later aan zal komen dan normaal. Bij mijn huid online bestel ik mijn favoriete merk Eucerin.Mijn huid is heel droog en daardoor ook vaak geïrriteerd en jeuk. Ik had de bodylotion voor droge en atopisch huid besteld.Sinds een paar dagen smeer ik deze bodylotion in de avond op mijn gezicht en sindsdien heb Ik geen last meer van een droge en jeukerig huid.

besteld en snel in huis

Als ik bestel kan ik zelf de keuze bepalen wanneer het bezorgd moet worden. Top. een super service

Fijne producten en snelle bezorging

Ik ben heel blij met Mijnhuidonline. Ze hebben vaak leuke aanbiedingen, de producten worden snel bezorgd en laatst kreeg ik allerlei leuke proefmonsters bij m'n bestelling. Blij mee.

Blij mee

Het bestelde super snel geleverd en meer dan dat.

heel prima ervaring

Snel en efficiënt, zoals altijd.

Prima verpakt en twee leuke cadeautjes erbij!

Al vaak hier besteld, gaat altijd goed. Vaak gratis sample erbij.

Geweldig!

Hele fijne website die erg snel de bestelling verstuurd. Ik heb al veel bestellingen gedaan en altijd de dag erna al de producten ontvangen. Erg gevarieerd aanbod tegen goede prijzen. Ook een goede klantenservice, toen ik een verkeerd product ontvangen had werd gelijk het juiste product verstuurd. Al met al een top site!

Fijne producten en snel thuis!

Eucerin is mijn fijnste productenlijn ever. Eindelijk een rustige mooie zachte huid. En via huidolie supersnel thuis

ik kom steeds weer terug bij Mijnhuidonline omdat ik de service geweldig vind!

De bestelde producten zijn lekker snel op te halen en het is steeds weer een verrassing wat voor kleine attentie is toegevoegd. Dat doen jullie goed! Ook al is huidonline soms iets duurder dan andere webshops, ik kom bestel graag omdat ik het een betrouwbaar adres vind.

adres verkeerd

bij de laatste levering is een verkeerd adres gebruikt en hebben we de bestelling niet ontvangen tot nu toe geen reactie van mijnhuidonline, jammer want verder een perfect bedrijf met goede aanbiedingen

Zeer tevreden klant

Ik ben al.jaren klant bij Mijnhuidonline en heel.tevreden over de producten, de service en de snelle leveringen.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!