Altijd lastige website

Kom er uiteindelijk altijd wel uit maar dat kost steeds weer veel moeite.

Snelle levering. Goede prijs.

zeer fijne producten

ik ben erg tevredener de producten die ik bestel bij mijnhuidonline. De bestelling wordt ook altijd snel en volgens afspraak geleverd.

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Tevreden

Altijd tevreden over de producten, levering en service!

Fijne ervaring, snelle levering

Supper

Ik blij dat de levering zo snel mogelijk gekomen is echt super Het is echt een aanrader Mijn was niet goed maar ik zie dat mij echt naar herstellen is Super

Ik had per abuis crème vd normale huid besteld. Via de app een berichtje gestuurd en kreeg heel fijn mijn crème vd droge huid . Goede service!

Dramatisch

Doen moeilijk met mn email , wil graag een blad met kortingen en dat ik op de hoogte gehouden word, Eucerin is echt geweldig

Goede assortiment, super aanbieding en snelle levering

Zeer snelle levering

Grote keus,perfecte levering

Altijd al volgende dag in huis. Indien nodig persoonlijk advies

Fijne producten

Zeer snelle levering

Bestelling zeer snel geleverd zonder gedoe.

Altijd op voorraad en snelle bezorging!

Altijd alles op voorraad en snelle bezorging!

Snelle levering van bestelde en goed geprijsde producten

Hierboven staat mijn ervaring al beschreven. Van deze gelegenheid maak ik gebruik om op te schrijven wat ik mis in deze webshop ten opzichte van de apotheek/winkel. Ik zou graag vanuit wens en huidtype willen vinden welke cremes daarvoor worden aanbevolen. Dat je om de juiste creme te kiezen, opties kunt aanvinken die je belangrijk vindt en die op je huid van toepassing zijn. Te denken aan: leeftijd, huidsoort, wel/geen uv, nacht- of dagverzorging, hoe het beste te reinigen en dat daar combinatievoorstellen uitrollen. Welke volgorde wordt aanbevolen enz. Dat is nu nog enorm zoeken waardoor ik toch vaak nog voor een winkel kies, ondanks de hier beschikbare chatfunctie voor vragen.

Goede producten voor een goede prijs. Supersnelle levering.

Prima producten en altijd iets extra's bij de levering

gemakkelijk zoeken via het merkenoverzicht

Via het merkenoverzicht kom je eenvoudig bij het gewenste huidtype of verzorgingsgebied

Goede producten, snelle verzend8ng

Ik bestel regelmatig bij Mijnhuidonline, de communicatie is goed en de verzending snel. Aardig is dat je proefjes bij je bestelling ontvangt. Ik kan het bedrijf aanbevelen, vooral als je huidproblemen hebt.

Very good

After I placed an order and did not receive anything from Postnl, you have sent my order again for which I am very grateful for. Very good service.

Bestelling goed verpakt en snel opgestuurd.

Op de aangegeven dag bezorgd.

hoge kwaliteit betrouwbaar geleverd

Sinds onze apotheek geen Eucerinproducten meer aanbiedt koop ik ze bij Mijnhuisonline. Had ik vanwege de kosten al veel eerder moeten doen. Goede overzichtelijke site met topproducten en steeds snel en probleemloos geleverd.

zeer betrouwbaar en altijd op tijd

In één woord: genieten!

Ik maak al jarenlang gebruik van de Vichy-producten via Mijnhuidonline. Ik ben zeer tevreden over de producten én over de werkwijze van Mijnhuidonline ook. Dank jullie wel.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!