Supersnelle levering, met extra attentie!

Fijne site

Goede producten en snelle levering.

Ik vond het fijn de bestelling snel te ontvangen. Wel vond ik het teleurstellend dat er geen cadeautje of zelfs geen enkele sample bij zat terwijl dat bij het bestellen wel was aangegeven. Ik had voor meer dan 200 euro besteld. Dan verwacht je wel een extraatje.

De dame heeft me fantastisch geholpen. Ik ben altijd ergtevreden

Overzichtelijk bestellen en snelle levering

Wat ik zocht hebben jullie, erg blij mee omdat ik een gevoelige huis heb. Onze apotheek verkoopt het niet meer dus dit is de oplossing. Binnen een dag in huis.

Snelle levering uitstekende service

De producten worden snel verzonden en zijn altijd wel op voorraad.Ook bezorging supersnel

Prima service !

Prima service !

Super goede spullen tegen een hele lage prijs. De levering is snel.

Goede website en vlotte levering

Alles goed geregeld!

Altijd goede en supersnelle service!

Al mijn favoriete merken online beschikbaar, altijd op de hoogte van aanbiedingen en na bestelling snelle bezorging!

Snelle bezorging

Overzichtelijk platform waar topmerken worden verkocht met goede prijzen. Kortom, super-de-luxaflex!

Mooie aanbieding en snelle levering

Mooie aanbieding en gelijk de volgende dag al gratis thuisbezorgd!!

Goedkoper dan elders en snelle levering

Nooit meer in de rij bij de apotheek voor mijn favoriete Vichy producten. En ook nog goedkoper én een digitale spaarkaart voor gratis product. Helemaal TOP!

Uitstekende producten, service en levering

Nooit spijt gehad. Bestel weer graag opnieuw!

Zoals altijd, vlotte afhandeling en keurige levering.

Ik bestel regelmatig producten bij mijnhuidonline en ik ben er zeer tevreden over. De afhandeling gaat snel, communicatie via de mail is helder en de levering is altijd prima. De producten worden zorgvuldig verpakt en de verpakking is, gelukkig, nooit groter dan nodig.

Slechte klanten service

Altijd goeie ervaringen met deze website, tot op heden. Mijn spaarkaart was ineens onterecht leeg. Ik probeer nu iemand te pakken te krijgen, maar zit al een uur als “eerstwachtende” aan de telefoon… ook op mijn Whatsappje wordt niet gereageerd: niet ok en slechte service!

Snelle levering en leuke akties

Producten zijn zeer goed en scherp geprijsd. Ze worden snel geleverd. Vriendelijke groet, ‘Zeer tevreden klant’

La roche posay is mijn favoriete merk

Pas erg op mijn huid

Met de aanbiedingen zorg ik voor voorraad van mijn favoriete creme.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum