ben zeer tevreden over het contact!

Het spaarsysteem leek niet te kloppen, de medewrrkster heeft me correct en duidelijk geholpen waardoor ik alsnog een artikel gratis kreeg!

Goede ervaring

Overzichtelijke webshop en correcte en snelle levering

Snel en voordelig

Binnen een dag afgeleverd!

Super!!

Heel tevreden al heel lang.

Goed alleen post.nl was weer!! Zoals bij andere zendingen van post.nl weer 2 dagen vertraagd

Allergische reactie op product.

Mail verstuurd in verband met allergische reactie op product. Ik kon een ander product uitzoeken maar dan moest ik eerst het andere retourneren. Daarom waren de verzendkosten voor mijn rekening, ik vond dit niet terecht.

IK kan geen nadelen vinden.

Dus tevreden tot nu toe,

Snel en volgens plan/bedoeling

Snel en volgens plan/bedoeling

Goede producten en snelle levering

Goede producten en snelle levering

Snelle bezorging

Ik kreeg mijn bestelling heel snel met nog wat extra smeerseltjes erbij

Erg tevreden met de producten

Producten bestellen en de volgende dag al geleverd en dan ook nog eens sparen voor gratis producten SUPER!

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd.

Prima! Volgende keer weer.

Vandaag besteld, morgen in huis

Goede snelle service

Ik heb al verschillende keren producten van Vichy besteld en ben tevreden over de snelle afhandeling en bezorging. Zou graag wat meer monsters/om uit te proberen, bij m’n aankoop krijgen, is wat magertjes .....( besteed eigenlijk best een hoog bedrag) Het is altijd leuk om iets nieuws uit te proberen voordat je het gaat kopen.

Probleemloos

Bestellen. betalen, levering thuis of ophaalpunt, alles prima.

Geweldige site, snelle levering

Gewoon zeer goed

Bestelling is altijd op de tijd zoals van te voren is aangegeven.

Top service en zeer snelle levering !

Top service Heb alleen een vraag die nog steeds niet beantwoord is ! Mijn spaarkaart is vol Hoe krijg ik het potje van Vichy kado wat je krijgt als de spaarkaart vol is ?

Deels tevreden met Mijn huidonline

Na diverse pogingen in te loggen bij Huidonline lukt het niet. Ondanks dat ik telkenmale een nieuw wachtwoord aanvraag. Het aanmaken van een account lukt mij ook niet. Helaas. Het spaarpuntensysteem kan zodoende niet geactiveerd worden.

Ben heel tevreden.

Ik bestel al jaren bij huid online. Altijd perfect bezorgd en snel in huis. Alles zit in een mooi verpakt doosje. Onlangs was ik niet helemaal tevreden ( was de 1e keer in al die jaren) Dit werd na het versturen van een mail, heel netjes opgelost.

Snelle levering, gunstige prijs en nog een paar mooie gratis producten erbij ontvangen.

Het is een top website voor huidverzorging

Mooi aanbod van goeie verschillende merken. Duidelijke website Goeie verzending Ben zeer tevreden Bestel graag via mijnhuidonline

Snelle bestelling

Ben zeer tevreden met de producten

Razendsnelle en keurige levering zoals beloofd

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Mijnhuidonline. Deze eerste kennismaking is mij zeer bevallen. Mijnhuidonline doet wat ze belooft op haar website: levering van de producten gebeurt keurig en razendsnel. Ook de bestelde producten klopten en voldoen prima. Ik zal zeker nogmaals bestellen en hoop dat ook bij de volgende bestelling(en) de ervaring(en) even positief zijn. Voor nu top!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum