Goede ervaring

Goede merken en vaak aanbiedingen. Site ziet er iets minder aantrekkelijk uit.

Goede ervaring

Goede website Fijne producten Snelle levering Ophaallocatie mogelijk

Snelle levering, prima product

Ik kan niets negatiefs melden, besteld, betaald en heel snel geleverd met een klein tubetje zonnebrandcrème erbij. Top!

Snelle levering en precies zoals op de website staat beschreven

Bestel hier regelmatig vaak binnen 2 dagen in huis. En altijd het juiste geleverd.

Heel goed.

Zelf gebruik ik producten van La roche posay. Mijnhuidonline heeft een ruim assortiment en een snelle levering.

Goede ervaringen met de leveringen

Echter het bestellen is niet altijd eenvoudig. Omdat zoekmachine niet erg goed werkt. Ook al de dezelfde bestelling al je vorig kan niet.

Uitstekende klantenservice

Meerdere producten besteld waarvan 1 pompje het niet deed! Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan en uitleg gekregen en het werkt nu, als het niet zou werken zouden ze een nieuwe sturen! Helemaal top!

Mijn ervaring is goed. Inloggen blijft een probleem. Moet iedere keer nieuw wachtwoord aanvragen. De prijzen van Vichy vind ik de pan uit reizen. Dus zal niet zo veel meer bestellen.

Snelle, juiste en zorgvuldige levering!

Snelle, juiste en zorgvuldige levering!

Het is een fijne crème die snel intrekt en makkelijk smeert

top

netjes en snel geleverd

Belachelijk dat retour kosten voor de klant zijn

Een body creme van € 10,00 terug sturen en daar van € 7,50 retourkosten van betalen.

Niet zo bijster positief.

Er gold een korting van €5,-. Waarschijnlijk daardoor waren de artikelen die ik wilde bestellen er niet meer allemaal. Ook vond ik het aanbod niet erg overzichtelijk, zodat ik toch een verkeerd artikel heb besteld. Kortom , ik ga de volgende keer weer gewoon naar de apotheek om mijn artikelen te halen.

Snelle levering, tevreden met product

Product (XeraCalm crème van Avène) vrijdag in de middag besteld en zaterdag ontvangen. Plastic wrapper rondom de dop zit vast aan het label, dus toen ik de wrapper eraf trok, trok ik ook het label mee. Niet zo handig aangezien daar de houdbaarheidsdatum op staat.

Snelle reacties

Bijna alles altijd voor voorraad, snelle en nette levering.

Snel geleverd, ik kon het de volgende dag al ophalen Goede verpakking De doos had het juiste formaat, soms krijg je een veels te grote doos of een kwalitatief slechte kartonnen doos die al half open is

Goede service! De ene dag besteld, volgende dag in huis.

Super.

Zeer snelle levering. Goed verpakt en aangekomen.

Tevreden

Tevreden

Scherpe prijzen, snelle bezorging en mooi spaarpuntensysteem.

Fijne producten, snellen levering!

Fijne aanbiedingen en ruim assortiment

GEWELDIG

Mijn pakket was kwijt geraakt en de klantenservice heeft een nieuw pakket gestuurd

Alles vandaag besteld morgen in huis. Producten zoals beschreven.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!