Alles samengevat kan ik het volgende uitdragen. Bestellen en levering geen probleem, tot dusver vlekkeloos verlopen. Echter het contact via chat, is gewoon weg slecht. Tot en met heden nog steeds geen antwoord ontvangen. M.a.w. mijn vraag is nu niet meer relevant.

De snelheid van leveringen, accuraatheid!

Snel, correct en met 2 monsterverpakkingen

Mijn bestelling kwam snel binnen, niet overdreven verpakt en alles in één keer geleverd.

Snel geleverd,prima produkt

Zie boven

Ik ben zeer tevreden over de manier waarop een probleem opgelost werd. Zeer efficiënt en zeer snel. Hier draagt men het woord "klantvriendelijk" nog hoog in het vaandel. Bedankt !

Zeer tevreden!

Altijd zeer vlotte en correcte bestelling. Regelmatig goede c.q. voordelige aanbiedingen.

Snelle levering van de bestelde producten.

Ik heb al een aantal keren producten van Vichy besteld en dat ging altijd zonder problemen en meestal arriveerde het pakje de volgende dag !

Fijne gezichtszonnebrand en meteen de volgende dag bezorgd.

Makkelijk, goede prijzen en snelle levering!

Ik bestel echt al jaren al mijn huidverzorgingsproducten bij Mijnhuidonline. Dat bevalt echt heel erg goed. Het bespaart mij een hoop tijd, de prijzen zijn goed en de levering is altijd snel.

Zie onder

Tot voor kort goede ervaring, maar de laatste keer heb ik de anti rougeurs creme en emulsie teruggestuurd. De tube die ik had geopend, heb ik gehouden. De creme heeft nu spf 30, eerst spf20 en ruikt chemisch. Ook is de kleur veranderd van groen naar blauw. Er wqs nog 'oude' creme en die heb ik besteld.

Fantastisch assortiment, snelle levering en lage prijzen.

Ik haal vooral la roche posay en ik merk dat deze site de producten erg goedkoop aanbied, vooral in vergelijking met de apotheek. Ik ben vaak ook erg blij met de kortingsbonnen die ik thuis krijg en de samples die bij elke bestelling zitten. Echt top ervaring!

Fijne zachte crème die snel intrekt

Got a wrong delivery and took time to exchange. But finally well solved.

Got a wrong delivery and took time to exchange. But finally well solved.

Groot assortiment en snelle levering

Gewenste producten op voorraad met levering volgende werkdag. Ik had wel enige verwarring bij het zien van de factuur. Hier stonden ineens meer producten op. Dit bleken alle (gratis) monsters te zijn.

Geweldige service!

Ik had een verkeerd verzendadres opgegeven. Het pakket ging retour en werd naar het juiste adres gestuurd zonder extra kosten. Super!

Heel betrouwbaar en erg goed

Aan te raden.

Overzichtelijk en snelle levering

Erg tevreden

Snel en efficiënt !

Heel goed!

Super tevreden

Snelle en prima levering.

Erg fijne gezichtscreme La Roche Posay.

Inmiddels heb ik al de 3e, dus ben hier blij mee.

The order was placed in the evening and it was already at my doorstep the next morning. I am also very happy with the product. AMAZING experience, thank you!!!

Een vd beste webshops voor verzorging

Ik heb altijd hier mijn gezichtsverzorging besteld voor de 'apotheek'-merken zoals Eucerin en La Roche Posay. Levering is snel en verloopt altijd zonder problemen. Goed ingepakt Soms krijg je er ook samples bij Fijn dat je kunt kiezen om je bestelling op te halen bij een PostNL-punt. Wel lijken de prijzen soms duurder te zijn dan andere websites.

Goede service, prijzen wisselen

Ik bestel steeds hetzelfde, maar wat ik jammer vind is dat de prijs wisselt. Vorige bestelling was ik iets goedkoper uit dan mijn laatste bestelling. Dat vind ik raar.

Prima geregeld

Goed geregeld

zeer tevreden

ik ben zeer tevreden met mijnhuidonline , ze hebben zeer goede producten voor mijn gevoelige huid en het paketje word snel geleverd prima !!!

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum

Over Mijnhuidonline

Mijnhuidonline is de meest uitgebreide en voordeligste webshop voor Avene, Eucerin, La Roche Posay en Vichy artikelen. U kunt bij Mijnhuidonline al uw huidverzorgingsartikelen voor persoonlijke verzorging online bestellen en gratis thuis laten bezorgen in heel Nederland. Wij bieden de scherpste prijzen en bedanken onze klanten met GRATIS producten door middel van een spaarpuntensysteem. Tot gauw op Mijnhuidonline!