Snelle, goede service en ruim assortiment

Snelle, goede service en ruim assortiment

Goede producten en snelle bezorging

Fijne producten en ik had ze ook snel in huis

Geweldig hoge korting en snelle levering!!!

Heerlijke crème

Snelle levering, prima producten

Makkelijk bestellen en een snelle levering. Netjes verpakt. Altijd erg tevreden over Mijnhuidonline!

Altijd prima!

Bestel al geruime tijd hier mijn Vichy producten. Altijd goede prijzen. Regelmatig nog extra kortingen. Groot assortiment. Snelle verzending en alles goed ingepakt. Plus altijd een leuke verrassing of monstertjes van producten er bij. Aanrader!

Uitstekende producten!

Doet wat die belooft!

Prijs en kwaliteit zijn prima, snelle verzending.

Heb in de namiddag mijn bestelling geplaatst en hij kwam al de volgende dag binnen. Enige wat ik zonde vind is dat ik een klein product had besteld en dat dat gelijk in een doosje moet en 4,99 verzendkosten. Anders verpakken bespaart kosten en beter voor het milieu :) voor de rest niks op aan te merken! Kreeg zelf monstertje bij mijn product.

Super snelle service

Fijne service. Super snel.

Super snelle levering en hele fijne producten van Eucerin!

Ben blij dat ik jullie heb ontdekt.

Prijzen zijn beter dan in de winkels en veel kortingen. Op tijd levering. Ben blij.

ik ben erg tevreden over mijn huidonline.

Ik ben erg tevreden over mijn huid online, zeer snelle levering en prima verpakt.

Perfect en betrouwbaar

Perfect en betrouwbaar

Makkelijk bestellen vlotte levering

Een nadeel is de vacht punten met een beperkte houdbaarheid Als je niet voldoende besteld binnen een bepaalde periode, verdwijnen de punten weer uit je account Mij mening stop met de punten ,of geef ze een langere houdbaarheid

Altijd snel en correct

Ik bestel al een aantal jaar via mijn huidonline. De leveringen zijn altijd stipt en correct. Prima zaak.

Prima fijn product

Goed product, snelle levering, en mooie kortingen.

Ik blijf hier terugkomen.

De beschrijvingen van de producten zijn goed, de prijs is concurrerend en de verzending snel. Nooit iets op aan te merken, ik blijf hier klant.

Uitstekende producten en prima service.

Uitstekende producten en prima service.

Veel merkproducten en snelle levering

Heb nu al vaker bestellingen gedaan en altijd razendsnel geleverd. Producten zijn ook goedkoper dan in de winkels. Prettige bijkomstigheid.

De dag na mijn bestelling werd het product geleverd. Uitstekend!

Goede huidverzorging voor mooie prijs.

Heel veel huidverzorgingsproducten voor een mooie prijs. Duidelijke website en de reviews van klanten zijn handig. Regelmatig aanbiedingen. Vrij snelle levering.

De bestelde producten werden bijzonder snel geleverd en zijn proma in orde.

Ik ben dus zeer tevreden met de afhandeling en de producten.

Generaal de la Reylaan 12

1404BR Bussum