Snelle levering,produktinformatie uitstekend, betaling makkelijk,bestel zeker weer

zeer tevreden

mijn ervaringen met bestellen was zeer positief. de levering was prefect. goede diensten Dank je

Tevreden

Ga zo door

Goede ervaring

Snelle en goede service

Ene dag besteld, en de volgende dag in huis!

Ik ben heel erg tevreden, en zal zeker vaker bij jullie bestellen. Goede en snelle service. Heel netjes verpakt. Top, mijn eerste keer bij jullie besteld, maar zeker een klant rijker.

Goede en snelle services

Altijd goed

Spullen worden snel geleverd, fijne merken en een groot assortiment!

Mooie producten, goede service

Zeer tevreden over de service, heel blij met mooie producten

Nergens anders heb ik vicy crème voor deze prijs gevonden

Altijd fijn om mee te werken.

Fijne producten. Snel in huis. En fijn om een attentie in het pakketje te vinden bij open maken, wat je ook kan gebruiken. En het Spaarpuntensysteem. Dus, Alle Lof voor Mijnhuidonline.

Super service

Goede prijs en super service

Snelle levering, netjes verpakt

Bestelling geplaatst en kon het ophalen. Min puntje dat ik het wilde laten bezorgen en dat ik het uiteindelijk moest ophalen

Snelle levering en fijne spullen!

Goed!

UItstekend product

Goede en snelle service. Fijne producten.

Zeer vriendelijk medewerker aan de telefoon

Goed geholpen aan de telefoon, geholpen met kiezen van en gezicht crème. Erg vriendelijk.

Snel geleverd! Goeie producten

Positief

Producten worden altijd op tijd bezorgd. Wel jammer dat een tijd geleden het spaarsysteem is gewijzigd waardoor sparen eigenlijk geen zin meer heeft, want zo’n groot aantal producten in korte tijd aanschaffen is ondoenlijk. (La roche posay)

Prima eerste ervaring! Producten keurig en netjes geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice.

Ik had een bestelling gedaan waar iets niet goed aan was en Huidonline heeft het goed en snel opgelost.

levering was correct en snel

Snelle levering, goede service

Prima producten

Werkt supergoed en zeer snelle levering. Jammer dat sample er niet bij zat

Bestellen gaat heel makkelijk. Beloofde sample niet gekregen

Goed en fijn product

Snelle verzending, goed product, goed verpakt en fijne site!

zeer tevreden

Generaal de la Reylaan 12