Goed en snel!

Prima service, duidelijke website en snel geleverd.

Geweldige snelle service

Goede producten voor een goede prijs.

producten keurig verpakt en op tijd verzonden

Mooie aanbieding en netjes op tijd geleverd.

Prima geregeld

Alles gaat altijd perfect.

gewoon prima

Snel geleverd! Top

Besteld en heel snel binnen, daar hou ik van

Prima.

Mijnhuidonline heeft goede produckten, snelle levering en een uitstekende service.

Snel geleverd, wel jammer dat het bestelbedrag voor gratis verzending zo hoog ligt.

Groot assortiment, goede prijs

Mijn huidonline heeft veel keus, goede prijs en snelle levering

prima en snelle levering

snelle levering, producten goed verpakt dus prima!

Altijd keurig verpakt en op tijd geleverd!

Prima bedrijven als het soms niet lukt bel ik even op en zijn de dames vriendelijk en behulpzaam!!!

uitstekend

Goede service! Waarom dan geen 5 sterren? Ik probeerde via site te bestellen in december ; dat ging niet goed. Heb vaker problemen daarmee bij huidonline. Telefonisch ook niet te bereiken. Dat was minder. Maar kan gebeuren in een drukke maand als december in deze tijd. Dat begrijp ik ook wel. Voor de rest alleen maar lof. Mensen zijn vriendelijk en verzenden snel

A VERY RELIABLE AND QUICKLY WORKING COMPANY WITH FANTASTIC PRODUCTS

Fantastic products, fantastic people If assistance is needed they assist. What they promise they carry out

Scherpe prijzen en zeer vlotte service!

Snelle en goede levering

Heel tevreden

Wilde bestellen en merkte dat zegels verdwenen waren. Heb mailtje gezonden en kreeg direct antwoord met excuses en alles werd direct hersteld. Kon dus bestellen met een gratis artikel. Top geregeld en snel alles keurig bezorgd en ook netjes en scherp geprijsd.

Prima producten, goede levering.

Bestelling en levering zowel voorspoedig alsook vlot verlopen. Groot assortiment met iets lagere prijzen dan in de apotheek.

Vichy dagcreme

Een goede beoordeling voor Mijnhuidolie! Ruime sortering, goede duidelijke website. Ook een snelle levering met leuke attenties en een leuke aanbieding!

Super geholpen

Heel goed geholpen. Mocht mijn artikel ruilen terwijl ik zelf het verkeerde had gekocht

Snel en goed verzorgd .

goede bediening

snel geleverd dus voor mij in orde

Goede website en snelle levering.

Goede website alles is duidelijk, top prijzen en een snelle levering. Geen klachten.

Wat ik erg prettig vond dat er geen verzendkosten worden berekent. De producten zijn al niet zo goedkoop en de meesten vragen dan oo nog extra te betalen voor verzending dan is het voor mij een nee.....en toen ik op deze site was met geen verzendkosten was het meteen een ja voor mij. Direct besteld en super snelle levering dus zeer tevreden dank u wel

Keurig geholpen

Keurig geholpen