super

betaalbaar en supersnelle levering dank je

Vandaag besteld morgen in huis wat wil je nog meer. Keurige prijs dus kortom Prima.

goede snelle levering

alles makkelijk via de site te bestellen duidelijke bevestiging en snel geleverd, zeer tevreden

Ik bestel al jaren bij bingo winkel, er is volop keus voor de bingo spelers. De prijs en kwaliteit is goed.

Goeie snelle levering

Altijd een goeie snelle levering. Wij bestellen altijd hier onze bingo spullen

Makkelijk en snel, van het bestellen tot het afleveren, TOP

Zoals al gezegd, makkelijk en snel te bestellen en idem bezorgd. Keurig verpakt allemaal. 23.00 uur besteld, volgende dag 14.00 uur thuis bezorgd! Weet nu waar ik moet zijn voor mijn bingo-en aanverwante spullen‼️

wel goed

Het bereik voor vragen was lastig, via de mail goed te bereiken en snelle bezorging.

De snelle levering en kwaliteit van de bingokaarten zijn prima. Succes met jullie webwinkel.

Mooie bingokaarten besteld voor onze instelling. Zien er top uit en de levering was de volgende dag al. Ga zo door!

TEVREDEN STIPTE LEVERINGEN

STIPTE LEVERINGEN

Top en wat super snel geleverd!

Laat in de avond besteld en de volgende middag geleverd, echt super!

Prima en snelle levering!!

Prima en snelle levering!!

Ervaringen zijn goed..

Een probleem ook gelijk opgelost..

Een super snelle en goede service.

Een duidelijke & overzichtelijke website. Een tevreden klant en ik zal het zeker aanraden Vr.gr Reinie

Zeker aan te raden

Website was overzichtelijk en bestelling was snel verstuurd binnen de aan gegeven tijd. Ook goed verpakt.

alles ging goed

bestellen, betalen en bezorging ging goed

Supersnelle levering

Prima levering

Erg goede ervaring .erg snelle levering en netjes geleverd

Het product is niet geschikt voor hetgeen ik van plan was. De communicatie is echter subliem. En de afwikkeling, zoals verzending en verpakking is prima. Helaas moet ik het product retourneren, maar voor overige bingozaken zal ik eerst naar deze site gaan.

Snel en zoals voorgeschreven

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Zeer snelle levering

Pluspunt is de zeer snelle levering Vandaag besteld , morgen in huis klopt wel degelijk En steeds perfect in orde

Snel en accuraat!!!!.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Reeds beantwoord zeer tevreden

Snelle levering goed verpakt zeer tevreden

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events