Super geweldig

Super snel binnen en ze werken goed

Zeer snelle levering

Artikel was juist beschreven, en snelle levering

goede en snelle levering.....heel fijn

Altijd een goede levering

Snelle levering Had de bingo doppenset wel graag in een mengeling van kleuren gehad

Fijne winkel!

Goede prijzen en super snel bezorgd! Vandaag de bingostiften kunnen gebruiken, erg tevreden over!

Vlotte en goede levering

Prima afhandeling.

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Vlotte afhandeling

Gauw geregeld goede service

Doen wat ze beloven

Snelle service Goede prijs/kwaliteit verhouding

snel, geweldig, goed verpakt en niet duur

de eerste keer dat ik hier wat bestel , maar prima voor herhaling vatbaar

Goede service, vlotte verzending.

geen gedoe, snelle verzending... Net wat ik verwacht van online shoppen.

duidelijke site, vlot gevonden wat ik zocht.... gemakkelijke betalingsfaciliteiten. Ook voor Belgen, niet enkel maar te betalen met Ideal. snelle verzending, X - dag besteld, dag later reeds geleverd.

Snel!! Top

Goeie service

Fijne site duidelijk alles is makkelijk te vinden. Tip klantenservice is tel moeilijk te berijken. Groetjes rowan van essen.

Prima geregeld snelle service

Voldoende keuze

Niet voor herhaling vatbaar

Ik heb het verkeerde artikel besteld, omdat de afmeting ervan niet duidelijk vermeld stond. Vervolgens mocht ik mijn bestelling retourneren, maar de retourkosten kwamen voor eigen rekening. Op een bestelling van 20 euro vond ik 7 euro retourkosten toch wel erg veel....

ok

,,..,.

supersnelle service

het klopt "vandaag besteld morgen in huis" in tegenstelling tot andere online winkels!

Heel goed zal meer gaan bestellen in de toekomst

Snel en netjes

Echt heel blij met jullie.

Super !!!!

Enorm snelle levering en artikelen zoals afgebeeld perfect in orde Voor herhaling vatbaar

Doen wat ze beloven

Echt super snelle levering. Keurig verpakt. Leveren wat je besteld

uitstekend

Alleen had ik een factuur bij de bestelling verwacht. Kan ik die nog krijgen. Ik moet deze terugkrijgen van de vereniging. Groetjes jeanne

goede en snelle service

De bingo-boekjes werden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!