Goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed, goede producten, goede prijs kwaliteit verhouding.

Top service!

Ik had een vraag waar heel snel op werd gereageerd en ook meteen een oplossing gekregen. En daarna ook nog een heel snelle levering. Voor mij een aanrader.

Prima verzorgd geleverd.

Prima.

Snel. Duidelijke communicatie

Prima gedaan

Prima geregeld en snel bezorgd.

Contact was goed. Levering snel en de site duidelijk. De prijzen zijn ook redelijk voordelig.

Alles netjes en snel geleverd

Alles prima in order kom graag tr

Snel

Snel in huis ,savonds besteld en echt de volgende dag in huis ,zodat wij kunnen genieten van de bingoavonden ,top super

Overzichtelijke site, snelle levering.

Ik bestel al jaren bij Bingowinkel.nl. Als een product niet op voorraad is dan wordt het altijd snel nageleverd.

Zeer tevreden, snelle levering

Snelle ontvangst.

Leuke en goed werkende markers. Snel verzonden en ontvangen. Enige verbeterpunt is de verpakking. Ze werden in een doos verstuurd, terwijl ze makkelijk in een enveloppe door de brievenbus hadden gepast.

Heel positief

Super snel geleverd

Snellen verzorgde levering !

Goede kwaliteit prijsverhouden

Snelle levering goede kwaliteit prijsverhouding

Wat je op de foto ziet dat krijg je

Stevige kwaliteit zowel de molen als ook de dobbelsteen. Boekjes waar je een tijd mee vooruit kunt. Mooie kwaliteit stiften en ook zeker makkelijk te lezen ballen.

correcte opvolging en snelle levering

ik kan niets negatiefs vermelden, onze bestelling is in minder dan 24u geleverd, alles correct verlopen en volledig wat we in bestelling plaatsten, geen fake foto's op de site. bedankt voor deze service

De jarige was heel blij met de bingomolen !

Ik kocht de rode professionele bingomolen en die ziet er mooi en degelijk uit, en... hij werkt goed! Was er binnen 1 dag.

De artikelen die wij besteld hebben werden zeer vlot geleverd ergo die waren de volgende dag al binnen. Complimenten hiervoor.

Geleverd dag na bestelling. Alles was in orde, compleet en onbeschadigd.

Snel besteld en snel in huis

Duidelijke website en een snelle service. Fijn dat je achteraf kunt betalen als bedrijf zijnde.

Behulpzaam en levert topkwaliteit

Behulpzaam en vriendelijk, ook als het digitaal even niet lukt. Levert snel en ook topkwaliteit.

Gewoon super

Super producten, sneller leveringen. Gewoon top

Na eerst een prettig telefonisch contact gehad te hebben, een bestelling geplaatst. Deze was de volgende dag in huis, zoals op de website vermeld staat.

Was een super ervaring. Alles perfect binnen de 24u geleverd

nvt

nvt

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!