Prima aangegeven middels de mail en de leverring was snel en de bezorger netjes.

Super snel ontvangen

Toppie

Stiften werken niet naar behoren helaas!

De stiften maken geen goede stippen. Niet gemakkelijk in gebruik

Bingo kaarten besteld. Snelle levering en goedkoper dan bij andere winkel.

Vlotte verwerking en levering

Zeer snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering en de producten.

Mooi samengesteld pakket die ook nog eens snel geleverd werd. Maat bingomolen is meer dan voldoende. Alles is los te bestellen.

Makkelijk te bestellen duidelijke webshop goed product en zeer snelle levering

uitstekende service

zeer tevreden

Gister besteld vandaag leuke bingo gehad

We zouden bingo spelen op eerste kerstdag dus op donderdag alles gecheckt en we hadden bijna geen kaarten en stiften mee, dus snel die besteld bij Bingowinkel.nl en vrijdag alles binnen. Super bedankt voor de snelle service.

Alles goed en snel ontvangen

Snel,helder en top

Als iets goed is heb je geen 500 worden nodig. Het was snel,helder en zoals afspraak.

SNEL!!

Gebruiksvriendelijke bestelsite en ze leveren super snel.

Snelle leveren. Ben zeer tevreden.

Fijne dabbers

Dabbers besteld laat in de avond, volgende ochtend al in huis, Supersnel geleverd.

Snel in huis!

Volgende dag in huis en netjes verpakt.

Jammer dat ze hun belofte van de volgende dag leveren niet nakomen

Ik heb bij Bingowinkel.nl besteld omdat er op hun site stond: Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen bezorgd. Ik heb op 6-12 22.12 uur besteld, dus nog voor 23:45 uur. Ik kreeg netjes een bestelbevestiging waarin vermeld werd dat ik nog een mail zou krijgen als het pakket verstuurd werd. Op 7-12 eind vd dag nog geen mail ontvangen, laat staan een pakket. Toen ik zelf mailde naar de klantenservice, kreeg ik te horen dat het pakket pas op 9-12 verstuurd zou worden.....dus pas op 10-12 binnen. Een dagje later vind ik niet erg, maar 3 dagen later is wel een heel groot verschil. Misschien is het handig om op de site te vermelden dat ivm eindejaarsdrukte leveringen later verstuurd worden?

Mooi verpakt en supper snel geleverd

Altijd snel geleverd

Onze vaste leverancier voor bingo kaarten en alle benodigdheden.

Echt supersnel geleverd

We zijn blij met de bingo computer echt superhandig en makkelijk

Geweldig en snel

Goed bezorgd

heelgoed

Volgende dag al bezorgd

Netjes geleverd de volgende dag Zeer tevreden over mij pakketje

Geweldig!

Heel simpel en snel op de site kunnen vinden wat ik zocht. Gemakkelijk kunnen bestellen en betalen. Echter ging er iets mis en kreeg ik geen tracking code, waarop ik een belletje heb gepleegd en super vriendelijk werd geholpen! Code was 2 seconden later in mijn mail en mocht kort erna mijn bestelling ontvangen. 10/10!!

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!