Alles klopt

Duidelijke website Makkelijke bestellen/betalen Snelle bezorging

Snelle levering .

Alleen jammer dat ik niet gezien had dat 't alleen om het bord ging en dat je de balletjes apart moest bestellen . Dus toen ik die wilde bestellen , zijn ze uitverkocht ,helaas . Nu heb ik ook niks aan dat bord !

Geweldig!

Duidelijk en snel

Overzicht in de webpagina, snelle bezorging en voldoende info over de verzending

Blij met de bingo

Uitstekend,snel geleverd.

Geweldig en ook aan te bevelen.

De levering datum. Was wel op tijd en correct

Helder en snel

Heldere website. Duidelijk omschreven. Gemakkelijke betaling en snelle levering.

Super tevreden over de snelle levering.

Product zoals verwacht!

Alles prima gegaan

Misleidende tekst

Hoe je de tekst leest lijkt het net alsof je een pakket krijgt met 6000 blaadjes totaal. Maar het is per kleur 100 vellen en daarop 6 vakjes dus je hebt in totaal 6000 vakjes

Snelle service echt fijn

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Korte doorlooptijd bij een bestelling. Dus de belofte wordt nagekomen, vandaag besteld voor .......uur, morgen in huis.

Goede levering van een goed kwalitatief product

Het product is van goede kwaliteit en werd ook zeer snel geleverd.

snelle levering, ik kreeg wat ik had verwacht

gemakkelijk te vinden site, vlotte levering

Goede ervaring

Snel en degelijk materiaal.

super snel geleverd

BINGO spel ziet er goed uit. We hebben het nog niet gebruikt maar oogt al heel mooi.

Ruim assortiment en snelle levering

Ik had mijn bestelling snel in huis. Zag er keurig uit.

Snelle verzending product als verwacht

Voor Online bingo met de klas aangeschaft en binnen 24 uur ontvangen, top!

Vlotte levering, correct product

De levering volgde snel na de bestelling. Het ontvangen product is exact hetgeen ik zocht en zoals weergegeven op de website.

Goede afhandeling

Super goede levering

super snel en goedkoop

snel bezorgt

Correct en snel

Makkelijk te vinden en snel en netjes afgehandeld.

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!