Super goedkoop

Gewoon prima

Netjes optijd bezorgd

Uitstekende service, snelle levering

Besteld, steeds op de hoogte gehouden wanneer het verzonden was. Precieze levertijd als wat op de site stond, snelle levering, goede kwaliteit.

Zeer goed ❗

Snel geleverd, goed verpakt. Top product ! Zeker een aanrader ❗

Prima levering ook heel snel ondanks de drukte

Snelle levering Gekregen wat er besteld is top!!!

Ik ben heel tevreden !

Ben best tevreden met de kaarten !

Snel en prima geholpen

Goede en snelle service

Snel levering zonder poespas

Snelle levering en houdt zich aan de afspraak

Alles gelopen zoals gepland. Niks meer, niks minder.

top

snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt, werkt geweldig, doen er veel mensen een plezier mee, goede gebruiksaanwijzingen.

betaalbare schappelijke prijzen

mooie overzichtelijke website met degelijke producten!!

Prima levering

Prima levering

Algemene tevredenheid

Snelle levering. Kwaliteit.

Snel

Product zoals afgebeeld en zeer snelle levering, de dag erna al en dit in corona tijd.

Goede service en snelle levering

Voor een online bedrijfsfeest ism met http/deonlinebingo.nl had ik met spoed 500 dabbers nodig. Bingowinkel dacht mee, maakte een mooi pakket en zorgde voor een snelle en correcte levering. Zeer aan te bevelen.

Geweldige service

Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon toen de betaalwijze veranderd moest worden. Daarna is het pakket meteen de volgende dag bezorgd. Alles netjes en zorgvuldig ingepakt. Mooie aanbieding en zeer compleet voor een scherpe prijs. Onze bewoners worden 1e kerstdag verrast met een leuke bingo middag met dit mooie elektronische apparaat,

gewoon goed

gewoon goed

Snelle levering en goede producten!

Als ik weer iets nodig heb, zou ik niet meer Googlen, maar direct bestellen bij BingoWinkel.nl

Goed product gekregen,binnen 1 dag binnen,netjes verpakt

Super snelle levering.

Goede info en zeer snelle levering.

Snelle levering van een goede markers

De markers waren snel geleverd, ik werd goed op de hoogte gehouden en het was netjes verpakt!

Super snel en betrouwbaar

Voor mijn werk een bestelling gedaan en dat kon ik met rekening geleverd krijgen, heerlijk! De volgende dag in huis en goed kunnen volgen hoe de bestelling in zijn werk ging.

Snel en netjes

Alles ging snel en is netjes geleverd. Prima dus.

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!