Aan te bevelen bedrijf.

Snel en correct ontvangen.

Super tevreden

Zeer vlugge levering,netjes verpakt,een echte aanrader!!

Duidelijke site, snelle verzending, goed verpakt

Snel en goede levering

Goede ervaring alleen mis ik een pakbon met gegevens en een rekening daarop met de kosten ook al zijn ze al betaald

Snelle levering. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Supersnelle levering.

Supersnelle levering.

Prima service en prijs kwaliteitverhouding

Ruime keus, duidelijke beschrijving. Bingoballen medium en bingoballenbord prima grootte voor thuisgebruik. Topkoop!

Service

Snelle service en bezorging

super goede service

Super goede service, veel begrip voor de situatie. Bedankt

Gewoon goed

Snelle levering netjes verpakt

Super snelle levering. Netjes verpakt. Compleet. Kwaliteit conform beschrijving.

Goed.

Snel. En goede spullen

Coreccte bezorging

De bezorging was snel, en goed

Snelle levering, groot aanbod

De winkel heeft een groot aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Het wordt snel geleverd

Consumptiebonnen

De bonnen waren uitverkocht in de webwinkel, maar ik kreeg snel reactie op vragen via het contactformulier. Bestellen is heel makkelijk en snelle levering De prijs/kwaliteit is uitstekend! Nergens goedkopere gevonden.

Super snelle levering

Grote keuze, snelle levering

Veilige site met snelle en correcte service!

Veilige site met snelle en correcte service!

Vreselijk

2e keer dat ik wat besteld heb een drama Reageren niet op mails Of telefoon als je belt en heb wel 10 x gebeld op verschillende tijdstippen Bestelling klopte niet echt nooit weer

Prima alles goed geregeld

Dit is de eerste bestelling die ik gedaan heb maar top snelle aflevering. Ga zo door.

kwalitatief en goede service

producten zijn van zeer goede kwaliteit, en snelle levering

Fijne website en supersnelle levering!!

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!