Prima geregeld

Snel geregeld prima verzorgd zeer te vrede

snel en waar voor je geld

snelle service en waar voor je geld

uitstekend

prima verlopen

Super snel

Ik bestel al een paar jaar bij de bingo winkel. Snelle levering voor een goede prijs. We hopen er nog jaren te mogen winkelen

vlotte levering prima

volledig naar mijn verwachtingen zeer goed produkt

Heel goede servi e

Super snelle levering

Het pakket volgende dag voor twee uur in huis.

Suppersnelle levering...top

Suppersnelle levering

Gewoon goed

Snelle leveringen

Snelle verzending

Snelle verzending!

Prima service.

Vragen per mail worden snel beantwoord.

Vlug bezorgd, top ervaring

Vlug bezorgd Topervaring

Fantastische service!

Ik kocht een kant en klaar pakket voor bingo. Helaas ontbraken er een paar balletjes. Ik heb dezelfde dag een berichtje gestuurd en kreeg meteen antwoord. Een nieuw zakje balletjes lag de volgende dag al op de deurmat! Waren er maar meer webwinkels die hun service zo hoog in het vaandel hebben! Top!

Fijn bedrijf.

Erg vriendelijke mensen en zeer snelle service

niets op aantemerken

van mij krijgt u een ruim voldoende

Snelle levering keer verkeerde bingo blaadjes besteld mocht ik terug sturen en werden de goede geleverd.Klant vriendelijk.

Zeer snelle en goede levering

Een aanrader

Snel met leveren maandag besteld dinsdag in6huis.

Super snel netjes ingepakt.

Snel geleverd en goede kwaliteit en goedkoop

ik vind een fantastische service

snel bezorg en vriendelijk aan de telefoon

Supersnel

Vrijdagmiddag laat besteld en zaterdag om 13 uur al in huis!

Super bedrijf

Zeer snelle levering,prima artikel.

Prima winkel om in een keer alles wat je nodig hebt te regelen!

Snelle levering, alles compleet. Top! Wij gaan een doldwaze ladies bingo night tegemoet met de carnavalsvereniging.

duidelijk en eerlijk bedrijf

fijne webwinkel met snelle en goede afhandeling van de bestelling. indien je nog iets wilt aanpassen terwijl je bestelling al geplaatst is, is daar alle ruimte voor.

snel en accuraat

overzichtelijk,snel en accuraat

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!