Goede ervaring

Zeer snelle en nette levering, Savonds besteld en de volgende dag al binnen. Ben zeer tevreden

Snelle en correcte levering

Goede ervaring

Snelle nette levering

Duidelijke webshop en zeer snelle levering.

Gevonden, besteld, daags erna geleverd. Perfect!!!

Gewoon goed.

Snel en goed

Goed en snel bezorgd

Zeer tevreden over het product en de levering

Ik ben tevreden dat het product van goede kwaliteit is en een zeer snelle levering. Ik was niet thuis voor het ontvangst maar de chauffeur zocht een oplossing zodat ik het had toen ik thuis kwam. Schitterend want anders kan ik het op de post het gaan halen waardoor ik langer moet wachten

Supersnel

We doen al 2 jaar zaken met jullie en nooit klachten. We blijven nog jaren klant.

Snelle bezorging

Keurige levering

prima service

op tijd geleverd. prettig een mail te ontvangen met de voortgang

Snelle en goede levering

Bestellingen altijd snel en netjes geleverd

Snelle bezorging. Prima verpakt.

Vlugge service

Vlugge service. Binnenkort volgt er nog een bestelling voor onze 2de bingoclub.

zeer goed

verleden jaar was de verpakking beter

Snelle levering en goede spullen

Snelle levering en goede spullen

Super service

Zeer goede website en service. Levering zoals beloofd de dag nadien. Ook zeer snel antwoord op een vraag. En zeer degelijk materiaal.

De kwaliteit moet nog getest worden, maar de bestelling en levering gaat super!

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij de Bingowinkel, maar tot zover heel goed :-)

Supersnelle levering

Zie boven

supersnelle levering helemaal top

Even online shoppen en het is zo geregeld, nu nog de mooie bingoavonden met de gekochte artikelen .

Bingo stiften werken goed

De stiften werken goed. Wel jammer dat het als pakketje verstuurd moet worden. Ik zou het handiger vinden als het door de brievenbus past en dat scheelt ook in verzendkosten. Die vind ik nu hoog vergeleken met de aanschaf van het product. En jammer dat je 12 stuks alleen dezelfde kleur hebt. Een mix zou leuk zijn.

Geweldig wat een snelle levering

uitstekend

Top Bingo winkel !

Snel geleverd, ook al zijn spullen niet op voorraad toch snel aangeleverd.

Gewoon netjes

Website is overzichtelijk, levering netjes en vlot. Heel erg bedankt voor de snelle en nette service. Eerdaags zal ik een compleet pakket bij u bestellen met molen e.d.

aangename ervaring

vlug geleverd, top kwaliteit

Super snelle levering

Rond 16 uur besteld, volgende morgen al in huis. Prima kwaliteit

Postbus 4

2950AA Alblasserdam

078 888 00 75

Over Bingowinkel.nl

Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!