Pluspunten
op tijd geleverd, goedkoper dan op een ander
Pluspunten
super de bingo winkel wat veel leuke dingen voor het eerst zaken meegedaan voor de kinder bingo van onze camping perfect optijd bezorgd hebben we weer iets nodig doe we zeker via de bingowinkel handig,snel,correct
Verbeterpuntennee heel goed
Pluspunten
Snelle levering en lage prijs blijf zeker bij jullie kopen voor de maandelijkse bingo van de vereniging
Pluspunten
Maandag een bestelling gedaan, dinsdag hadden we de bestelling al binnen. Top.
Pluspunten
snelle leveringen
Verbeterpuntenprijs?
Pluspunten
levering is heel snel en correct
Pluspunten
Snelle bezorging
Pluspunten
snelle behandeling van de order en snel geleverd
VerbeterpuntenBij een kleine order betaal je evengoed de volle verzendkosten van 6.95, terwijl de bestelling in een flinke envelop had gekund. Jammer.
Pluspunten
Eerste bestelling ging niet correct, Bij mijn telefonisch kontkt hierover werdt ik op een prettige manier te woord gestaan. Bestelling de volgende dag al in huis. Zeker tevreden. Gr. Ruud Bosselaar Caravanpark Nw. Loosdrecht
VerbeterpuntenKon geen betaling via de internet winkel bij mijn rabobank doen, hiervoor moest ik zelf bij mijn bank inloggen.
Pluspunten
Op dinsdag avond om half twaalf een bestelling geplaatst en op donderdag werd deze al geleverd. terwijl er op de site stond twee tot drie dagen,dus dit was eigenlijk maar 1 dag geweldig.
Pluspunten
Geen aandachtspunten, helemaal super geregeld en zeker netjes op tijd en keurig afgeleverd.
Pluspunten
Snelle en goede service en geen moeite is teveel om het aan de wens van de klant te laten voldoen.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Omdat bestelling langer duurde dan aangegeven, werd ter compensatie nieuwe bestelling via snellere transportservice UPS gratis verstuurd. Zodoende was de bestelling op tijd binnen.
VerbeterpuntenOverstappen op UPS voor alle bestellingen ;)
Pluspunten
Snelheid van levering!
Pluspunten
Fijn dat we als instelling op rekening konden kopen. Alleen jammer dat dit niet op de site vermeld stond. Goede en snelle service.
Pluspunten
Beste Bingowinkel, Vooral vanwege de service van uw medewerker beoordeel ik uw bedrijf hoog. Gelijk gereageerd op mijn mail, gelijk met mij gebeld, goede uitleg etc. In deze tijd van `` ******igheid`` is dit een verademing. Hartelijke groet mw.Fons van Riet (Portes)
Pluspunten
ik beveel deze bedrijf aan omdat via de telefoon goed berijkbaar is en uitleg als je niet weet hoe het moet met de pc .
Pluspunten
makkelijk bestellen, snelle afhandeling vlg afspraak.
Pluspunten
mooie site alles is met goede foto`s en prijs aangegeven makkelijk te navigeren
Verbeterpuntenik heb een winkel gevonden met dezelfde artikelen, maar wel een stuk goedkoper voor de rest geen commentaar... alles is netjes bezorgd volgens de afspraak
Pluspunten
De kwaliteit van het drukwerk op de bingo balletjes is niet zo denderend. Op een aantal zitten grote zwarte verf spetters.
VerbeterpuntenEen e-mail sturen zodra de bestelling verstuurd wordt zodat er rekening kan worden gehouden wanneer deze wordt afgeleverd.
Bingowinkel biedt de mogelijkheid om te bestellen met én zonder account. Mét account wordt u van de status van de levering op de hoogte gehouden, zonder account niet. Dit wordt duidelijk op onze site vermeld. U heeft gekozen om te bestellen zonder aanmaak van een account. Er is direct gecontroleerd of de aflevering wellicht enige vertaging heeft opgelopen, maar ook dit is niet het geval. Uw bestelling is keurig op tijd geleverd. Jammer dat wij van u 2 onvoldoendes krijgen.
Postbus 4
2950AA Alblasserdam
Bingowinkel.nl - Bingo | Loterij | Events Bingowinkel.nl biedt een compleet aanbod Bingo en Loterij artikelen voor een succesvol evenement. Voor 23:00 besteld, vandaag verzonden! Allemaal snel gevonden en makkelijk besteld. Bij Bingowinkel.nl is online winkelen toegankelijk, leuk en inspirerend voor iedereen!