Ik bestelde eerst altijd mijn knaagdier speelgoed hierop. Echter zag ik overlaatst dat die rubriek leeg is, zeer jammer.. Het is en blijft wel 1 van de goedkopere webshops die ik ken. Hopelijk worden halsbanden en tuigjes en dierenaptoheek nog meer uitgebreid. Altijd de beste prijs wel en enorm snel geleverd! Het aanbod is ook redelijk ruim!

Uitmuntend

Uitmuntende sirvice …..en uitstekende produkten.

prima ervaring

producten zijn precies volgens mijn verwachting

Goede leverancier

Ik werk heel graag samen met jullie jammer genoeg hier en daar al wat vergeten of beschadigde artikelen toe gekregen maar wel altijd fantastische opgelost en recht getrokken van de schade . klanten dienst is mega vriendelijk en komt altijd me de juiste oplossing ik neem maandelijks aan grote bedragen af voor men zaak en ik mag niet klagen van jullie services en snelle leveringen en ook al kan ik soms eens een boze mail sturen omdat een bestelling kapot toe komt maar jullie lossen het zo snel op dat mijn klanten nooit lang moeten wachten bedankt

Uitstekende service en snelle levering.

Fijne en duidelijke webshop met een uitstekende service en snelle levering.

Snelle en goed levering

De levering was snel en netjes. Product voldeed aan wens

Altijd goed!

Uitgebreid assortiment, vriendelijke klantenservice (als je ze nodig hebt), zondag eind van de middag besteld, maandag begin van de middag alles al geleverd. Super :)

Geweldige winkel

Top winkel met een groot assortiment en altijd snel in huis.

Goeie producten, snelle levering

Goede producten voor een betaalbare prijs. Helemaal top!!

Prima service en kwaliteit

Altijd goed en snel geleverd, service is top

Zoals de titel zegt

Uitstekende service

Super snel geleverd

Zak gescheurd

Pakket kwam binnen mijn tuin en woning zat onder de korrels. Doos en zak kattenkorrels kapot. Ik weet niet waar het vandaan komt , maar heb het gemeld bij de afzender en de pakketdienst

Makkelijk bestellen , snel in huis.

Doen wat ze beloven en snel thuis bezorgd.

Bestelling kwam snel en volgens afspraak. Verpakking kon iets minder groot zijn. Nu veel lucht vervoerd.

Goede service en snelle levering. Bestelling goed verpakt

perfect voor alle dierenliefhebbers

super snelle service en groot assortiment

Net een kitten dus het een en ander bestellen, overzichtelijk, goed aanbod. Snelle levering

Prima bezorging, niks te klagen

Ik had brokken voor onze pomsky pup besteld en het was prima verpakt en ze eet de brokjes goed. 4 sterren omdat het gewoon prima was, niet uitzonderlijk maar gewoon goed. :-)

Bedankt

Betrouwbaar

Ik bestel altijd mijn hondenvoer bij Tim’s en het is nog maar 1x voorgekomen dat de levering te laat was. Erg blij met deze site!

Prima prijs kwaliteit

Prima prijs en kwaliteit betreffende producten die ergens anders duurder zijn. Ruime keus.

Super snelle levering en mooie producten

Super snelle levering en mooie producten

Gaat eigenlijk altijd goed, snelle levering. De prijs is goed

Supersnel

Het was niet moeilijk