Uitgebreid assortiment, snelle service en bezorging. Uitstekend

Ik was op zoek naar speciaal konijnenvoer en vond dit hier. Verrast en blij. De prijs was ook super netjes. Ik kreeg keurig al heel snel de track & trace code en alles zou idd de volgende dag bij mij zijn als PostNL dit niet zou verpesten. Hopeloze bezorging van PostNL hier in Ridderkerk en het zou fijn zijn als je zou kunnen kiezen wie de pakketten bezorgd zoals DHL of DPD waar wij hier wel op kunnen rekenen. Dat is het enigste wat ik mee kan geven. Verder echt super goed en erg tevreden. Zeker een aanrader

Snelle levering, duidelijke communicatie

Verbluffend

Vandaag besteld de andere dag in huis, Dit maak je niet vaak meer mee als je hondenvoer enz. koopt ook nette prijzen. Kortom gewoon echt goed.

Super goede kwaliteit mijn huis dieren zijn gek op de diverse voeding

Ik ben zeer tevreden over de ruime keuze aan voeding en diverse andere artikelen voor mijn huisdieren. Ook de voeding is van kwaliteit en mijn huisdieren vinden het geweldig. Een snelle levering en de kosten zijn ook geweldig. We (mijn huisdieren en ik ) zijn super blij met Tim's B.v

Levering op tijd

De honden bench wordt aangeboden zonder de zwenkwielen jammer. Moeten apart besteld worden

Snelle levering. Groot assortiment. Prijstechnisch ok.

Ik ben er tevreden over.

Goedkoper als in de dierenwinkel. En fijn dat het thuis wordt bezorgd. In goede staat .

Veel verbetering mogelijk

Een product met lang levertijd werd nog veel later geleverd zonder duidelijke communicatie. Uiteindelijk blijkt het pompje van de olie hartstikke lek dus miskoop helaas!

de honden zijn voldaan en stralen

deze aangepaste voeding werkt zoals aanbevolen , de honden zien er terug voldaan uit en hun vacht blinkt, geen twijfel over dit product, wilde het eerst uitproberen en blijf er bij..

Tevreden en snel bezorgd !

Snelle bezorging !

Heel goed.

Snelle levering. Retouren erg makkelijk en geld terug.

Super snel

Heel snelle afhandeling

Goed geholpen

Ik kreeg een kapotte kattenbak geleverd. Direct de volgende dag bericht dat ik deze kon houden en dat er een nieuwe zou worden opgestuurd. In 1 week een nieuwe ontvangen die gelukkig wel heel was gebleven met vervoeren. Snel gehandeld en netjes opgelost. Bedankt Het product was ook aanzienlijk goedkoper dan via andere websites.

Ik ben tevreden over de kwaliteit en snelle levering

Goed spul, en leuke prijzen

Kwaliteit/prijsverhouding is goed

bestelling komt snel

het enige minpuntje is de onleesbare factuur. In mijn geval heb ik doe echt nodig.

Slechte verpakking

Ik heb absoluut geen klachten over het kattenbakgrit maar over de verpakkingen. Afgelopen week heb ik weer 8 zakken 66-days gekregen en daar mankeert niets aan maar de dozen waren half open, gescheurd en ingedeukt. Ik denk dat het aan de leverancier ligt want die gooien en smijten er waarschijnlijk mee maar het is voor jullie géén goede reclame! Gelukkig is het plastic van de 66-days stevig en waren ze allemaal nog heel, op één zak na, die was gescheurd en daarvan kon ik de helft weggooien. Het is wel een dingetje waardoor ik erover nadenken om een andere leverancier te proberen. Ik heb een cattery en regelmatig grit nodig. Ik ben geen klant die nu een heel jaar met dit grit doet! Sorry dat ik daardoor maar 3 sterren kan geven anders hadden jullie er 5 gekregen! Dat is ook de reden dat ik het niet 1,2,3 bij iemand anders zou aanbevelen. Mvg, Brigitte Oudmaijer Zierikzee

quality products

quality products snel aflevering

Top service altijd!

Top service, snelle levering! Dank!!

Zeer snelle levering

Gewoon in één woord TOP!

Prima producten en snel geleverd

Heel tevreden

Ik koop sinds begin dit jaar de houtkorrels voor de kattenbakken bij jullie. Ik ben zeer tevreden over jullie levering en de netheid waarin het verpakt wordt. Ook snel trouwens (alhoewel dat niet altijd nodig is). Heel lief van jullie dat ik in één van de dozen een verpakking Trixie Chicken Matatabi Tenders aantrof. Dit zijn lollies met Chicken Breast, verpakt per drie. Namens mijn drie katten Beertje, Tommy&Jerry onwijs bedankt, ze hebben er van gesmuld en gegromd naar elkaar van "afblijven deze is van mij!" Dat zegt wel veel over het snekkie en hoe lekker ze het vonden :) Bedankt!