Voer prima blij mee, bezorging duurde erg lang

Het is alleen mogelijk om je bestelling in de email te volgen. Verder krijg je geen info in de mail. Adres gewijzigd naar bezorging Jumbo. Duurde daarna het 3 dagen langer dan thuis bezorging.

Prima voer. Graag volgende keer beter verpakken.

Correcte prijs en snelle levering

Ik vind het fijn als bedrijven hun belofte nakomen. In dit geval had ik snel een spray nodig, dewelke zoals beloofd de volgende dag netjes verpakt aankwam. Bedankt :-)

Prima adres om te bestellen!

Prima adres om te bestellen, de keuze is reuze en de prijs is goed. Versturen ging zoals beloofd… alleen post NL strooide roet in het eten, levering zou zaterdagmiddag komen een uur voordat het tijdvak afliep kwam het bericht dat ze niet zouden komen. Daar blijf je dan de gehele zaterdag voor thuis (balen!) volgende keer dus eerder in de week bestellen.

Klasse

Snelle levering en prima qua communicatie

Goede service!

Heel goede snelle service!

Snelle service goede prijs en kwaliteit verhouding

Snelle en fijne service

Mijn bestelling wordt snel geleverd. Ook de communicatie is heel goed. Ik koop hier graag.

Een heel goede ervaring

Altijd netjes in op tijd geleverd. Als er problemen zijn met de bestelling wordt je dadelijk en goed geholpen.

Alles zoals gepland geleverd

Gewoon goed.

Alles duidelijk en snelle levering.

Snelle levering!

Honden blij!!

Fijn kauwen voor de Galgo's en redelijke prijs.

gewoon goed

goede site snelle afleverin

Altijd op tijd geleverd verzorgd en kwaliteit

Perfect zoals altijd

Dag na bestelling geleverd. Nieuwe producten. Gezond. Perfect zoals altijd. En aan zeer schappelijke prijzen.

super snel geleverd

Heel goed ingepakt en heel snel geleverd :)

Snel en goede producten

Makkelijke website groot aanbod en snel bezorgd.

Snel en goed

Prettige webshop, duidelijke communicatie, goede producten en snelle bezorging

prima, snelle levering, tevreden over de producten

Ik houd ervan om wat voorraad in huis te hebben. Grote verpakkingen, kleine prijzen.

Volgende dag bezorgd ondanks de kerstdrukte

Had diepvriesproducten voor de honden besteld. Volgende dag al bezorgd en nog goed bevroren. Producten ook leuk geprijsd. Het cadeautje = houten bot, wordt door alle drie de honden gewaardeerd, dus beurtelings krijgen ze het

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!