Altijd erg tevreden

Goede prijs/ kwaliteit verhouding, snelle levering, makkelijk te bestellen etc. Betrouwbaar.

Snelle levering, goed verpakt!

Prima bedrijf goede prijzen

besteld en de volgende dag al in huis en goede prijzen

Alles perfect goede producten zeer snelle service

Doen wat ze doen moeten, snel en goedkoop!

Prima bedrijf, prima waar, prima prijs!

De bestellingen komen steeds heel vlug toe,, namelijk, de dag na besteld te hebben.. zeer tevreden.

Top product

Snelle levering top product mooi prijs

Mijn hond blij, ik blij

Goeie producten voor hele goede prijs, en snel thuis

Beschadigde blikjes en teleurstellende klantenservice.

Ik bestelde 4 tray Lily’s Kitchen hondenvoer. De blikjes kwamen gedeukt aan omdat er geen bescherming in de doos zat tijdens transport. Toen ik dit meldde, werd er vooral uitgelegd dat deukjes normaal zijn bij verzending, in plaats van het verpakkingsprobleem op te lossen. Bij andere webshops (*****) worden deze blikjes wel met bescherming verpakt en komen ze zonder schade aan. Teleurstellende ervaring met zowel verpakking als klantenservice.

Bestelling is snel geleverd. Voor het bedrag wat ik betaald heb, kunnen totaal 7 honden lekker smullen. Een gedeelte gaat naar Curaçao voor de honden van mijn moeder en zus, wanneer ik binnenkort met vakantie ga. Namens al deze lieve honden....Bedankt Tim!!! Groeten Nicelle

Goeie dieren zaak

Ik ga wel vaker bestellen

correcte en snelle afhandeling

Vlotte bestel Web UI, vlotte afhandeling en heel snelle levering.

Top service ruime keuze

Ruime keuze snelle levering

Niets dan goed

Bestel regelmatig mijn kattenvoer (droog) hier. Zijn kieskeurige eters! Bestelling altijd snel en makkelijk gemaakt en altijd op tijd bezorgd. Lekker bezig mensen.

niet duur en de bezorging goed .

Super snelle levering. Netjes verpakt.

Autobench trixie.

Prima kauwsnack, honden vinden het heerlijk!!

Perfecte service

Uiterst tevreden. Snelle en correcte levering. Één groot assortiment... vind steeds wat de diertjes nodig hebben.

Snelle levering, super kwaliteit

Fijne overzichtelijke webshop en snelle levering

snel geleverd

De bestelling is snel geleverd. Beetje zielig voor de vervoerder dat 2x een pakket van 10 kg als 1 pakket van 20 kg werd verstuurd. Die man heeft ook maar 1 rug..

Veel keuze voor een goede prijs

Uitgebreid assortiment zodat we onze honden afwisselende gezonde kauwsnacks kunnen aanbieden.

super

snelle levering, en goedkoper dan anderen koop er graag

Deze levering is nou goed gegaan

Levering van de vorige keer heb ik niks meer van gehoord ondanks de kapotte emmers deze levering is goed en heel binnen gekomen

Zeer snel geleverd en vriendelijk

Zeer snel geleverd en vriendelijke en behulpzame reactie n.a.v. opmerking. (Enige verbetering zou zijn om iets gratis voor een kat aan te bieden ipv voor een hond, daar ik wel een kat en geen hond heb.)

Goed product.

Strooivoer voor vogels 20 kg was makkelijk besteld voor een goede prijs. Levering was redelijk vlot.

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!