Zeer snelle levering

De volgende dag al in huis.

snel gevonden, snel ontvangen

Prima werkende site, alles makkelijk te vinden, Na bestellen werd het de volgende dag al bezorgd. Klasse en dank. volgende keer zeker weer.

Makkelijk bestellen, snelle levering met Postnl

Makkelijk bestellen, snelle levering met Postnl Gratis een lekkere snack voor de hond

Snelle en goede levering.

Goede communicatie en snelle levering!

Super snelle levering

In de namiddag besteld, de volgende dag al in huis!

Prima Prijs ten opzichte van anderen en snelle service

Prijs is scherper dan die van de concurrenten en snelle levering

Alleen maar goede ervaring

Geweldig!

Snel opgestuurd en ontvangen! Prachtig mandje van Trixie voor onze Teckel Jackie! Ze is er geweldig blij mee:-)

Zeker een aanrader !!

Goede prijzen en groot assortiment Altijd snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit spullen

Alles naar wens

Leuk en ruim assortiment, gemakkelijk bestellen, snelle levering.

Goed assortiment, goede service, snelle levering

Kon snel vinden wat ik zocht, werd snel geleverd. Goede service dus

Top.

Alles altijd netjes thuisbezorgd.

Snelle aflevering, goed kwaliteit voeding.

Heel positief

Vlugge en vlotte levering

Top! Zoals altijd.

Snelle levering. Altijd binnen 24 uur in huis.

Vlotte levering

Mijn bestelling bullepees en snacks voor de hondjes, Vlotte levering, Volgende dag waren de snacks in huis en een paar dagen later de bullepees .allemaal netjes verpakt. We zijn er blij mee want bullepees is in onze omgeving lastig te verkrijgen en zo goed voor de tanden. Wij zijn weer blij en komen zeker weer winkelen online Tim's bedankt

VlotteService

Vlotte service en prijs in orde

prijs kwaliteit

prijs kwaliteit van hondenjas is uitstekend.

Precies dat ik besteld had

Uitstekende ervaring

Goede prijs kwaliteit, snel geleverd, altijd een leuk gratis extraatje, ik bestel bij Tim's met vertrouwen en plezier

Prima service, snelle verzending

Plezierig

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!