Goede producten en snelle levering

De kluiven die ik had besteld hebben ze met smaak opgegeten wat niet altijd het gevalis .

Vandaag besteld morgen in huis. Geen rare hoge prijzen

Prima winkel

Goed assortiment, snelle levering en concurrerende prijzen

De service en producten zijn prima

Bestelling een week ‘on hold’ of blijven hangen?

Het ging met mijn bestelling niet goed, na een week ben ik zelf gaan informeren, waar mijn bestelling bleef (bij bestellen stond, dat alles er was en het de volgende dag bezorgd zou worden) toen kreeg ik als antwoord, dat er iets mis was gegaan en en de bestelling nu wel doorgezet zou worden. En een ander antwoord via de chat, dat niet alles er was. (Via chat en mail om opheldering gevraagd) Toen was het er wel de volgende dag! Omdat ik voor meer dan €100,- had besteld zou er een speeltje bij zitten…..echter geen speeltje en wat ik heel jammer vind, geen excuses. Dat had toch wel het minste geweest? Ik wilde mijn review aanvankelijk niet schrijven, omdat de producten wel prima zijn en zoiets kan gebeuren, maar als je iets snel nodig hebt, kan dit erg slecht uitkomen. (Ik had gelukkig op tijd besteld) Maar ik werd nu voor de tweede keer gevraagd om de review en oké, dan schrijf ik hem! Ik zou ze dan ook wel aanbevelen, een tip, maar als iemand na een week zelf gaat vragen waar alles blijft, is een excuus wel het minste wat je kan doen..

Gewoon altijd netjes geleverd en als je belt vriendelijke mensen

Goede producten en snelle levering, in 1 woord excellente service.

Snel besteld en snel geleverd. De producten voldoen altijd aan mijn wensen.

Goede webshop

Goede webshop met heel goede prijzen. Vorige keer wel probleempje gehad met een product maar daar werd direct op gereageerd en een oplossing aangeboden

Snelle levering maar slordig verpakt

Jullie leveren snel, maar verpakken de bestelling slordig. Je kan het vergelijken met deze mail. Ik heb geleerd om een brief te beginnen. Beste heer / mevrouw en niet meteen je achternaam .

Volgens verwachting

Betrouwbaar

Goede ervaringen, betrouwbaar bedrijf, goede prijzen, goede communicatie en snelle Levering

Wacht op bestelling

Ik wacht op bestelling , kreeg niets . Heb maar gebeld niet alles was binnen . Waarom nemen ze geen contact op . Als niet had gebeld had ik geen voer . Na bellen werd gedeeld toch super snel bezorgd . De na bestelling kwam na paar dagen . Tip geen genoeg voorraad neem contact op!!!!!!

Snelle levering, prima service.

Artikel werd snel geleverd en was als verwacht. Naar aanleiding van een fabricagefout werd snel een oplossing voorgesteld. Prettige communicatie en dus ook zeer klantvriendelijk.Top!

Zal zeker opnieuw bestellen

Goede service, snelle verzending en eerlijke prijzen! Mijn eerste bestelling bij Tim’s en er zullen er zeker meer volgen. Het draaien aan het rad vond ik ook een erg leuke verassing! Top shop, ga zo door!

Zoals vaker altijd goed in orde

Vaste klant hier. Bestelling makkelijk te plaatsen. Goede kwaliteit van de producten met een goede houdbaarheidsdatum. Snelle levering (ook naar pakketpunt) Met regelmaat leuke aanbiedingen en acties

Goeie ervaring

Klantvriendelijk snelle levering

De verzendkosten laat tijd ons in de steek

Qua producten een dikke 10 Alles hond, kat ,knaagdier en alles en zeer ruime mogelijkheden Een echt minpunt! Bij een veel, heel veel producten die je MOET bestellen dan krijg je verzendkosten gratis Dat was voor 2/ 3 jaar terug wel anders

alles op tijd en goed afgeleverd

alles dik in orde!

Moest even zoeken hoe ik moest bestellen

Vond het moeilijk om vanaf mijn iphone te bestellen. Bepaalde zaken vielen weg.

Goede producten

Jammer dat de bezorger niet aanbeld het aan de straat neer “gooit”

Zeer goede service

Altijd correcte afhandeling als er iets niet voorradig is. Ik ga zeker nog bestellen

Altijd kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Ik heb al vaak eten, producten voor de katjes gekocht bij Tim's en elke keer de dag erna mocht ik het al in ontvangst nemen.Alles is altijd verzorgd ingepakt en voor een betaalbare prijs krijg je kwaliteit.

Goed bedrijf

Goede producten

Prima service!

Alles vlot binnen

Duidelijke site, makkelijk en van start bestelling tot bezorging alles super geregeld! Dank jullie wel daarvoor!

Hongkongstraat 71

3047BR Rotterdam

Over Tim's B.V.

Wij zijn gek op dieren! Dat is de basis van ons bedrijf. In 2016 zijn we opgericht door oud-hondenfokkers die vinden dat dierenwinkels wel wat vrolijker mogen. Dieren zijn onze klanten en wij doen er alles aan om de baasjes van onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Wij streven naar een ruim assortiment met de beste en leukste artikelen zodat onze klanten optimaal in de watten gelegd kunnen worden door hun baasjes!