Niet content mee

1ste maal op bestelt en het hamster huisje was al stuk toen ik het uit de doos haalde

Mooi assortiment en goede service

Niets op aan te merken!

Good

Retouneren gaat stroef

Ben vaste klant bij Tims en heb nog niets retour moeten sturen Maar nu kreeg ik zakken hooi wat alleen maar gruis was en deze heb ik retour gestuurd. En dat gaat t/m postnl goed maar als ze deze hebben ontvangen hoor jr niets meer van ze en reageren ook niet op je mailtjes. Dus zolang je goed spul krijgt gaat het goed maar hun retourbeleid is klote. Dus daarom zal ik ze ook niet snel aanbevelen

Snelle service en topkwaliteit

Sterk aan te raden!

Natuurlijke Hondensnacks aan voordelige prijs

Met 6 mideelgrote honden is een permanente voorraad aan natuurlijke kauwsnacks noodzakelijk. Bij Tim's kopen we steevast de buffellong en af en toe runderoren in bulk. Altijd snel en ordentelijk geleverd.

Gewoon goed

Al snel kreeg ik wat ik besteld had. En dat is van goede kwaliteit.

Snelle service en netjes bezorgd

Positief namelijk door: - goede website - snelle service - duidelijk mailcontact mbt status van de bestelling - netjes verpakt

Heel goed . Ook heel vlug geholpen gexeest toen de bestelling verkeerd gelopen was . Dat is onmiddelijk rechtgezet geweest ddor tims . Zodat mijn bestelling tich nog heel vlug geleverd werd

Goede service verlening van het bedrijf

Alles loopt zoals het hoort dat is de eerste indruk

Erg goed

Snelle correcte bezorging

Gewoon goed

Makkelijk, voordelig en snelle levering.

Uitstekende producten en service!

Onze tweede levering kwam niet goed bevroren aan door vertraging bij PostNL. Dit heeft Tims uitstekend opgelost en een nieuwe zending is goed ontvangen. Keurig verpakt. Uitstekende service (snelle follow-up).

Prijs, kwaliteit en service...TOP !

Eerste keer bestelling geplaatst met diepvriesvoeding. Top dat je zelf de datum kan aanklikken. Bestelling werd heel goed geleverd, goede diepgevroren verpakking. Ik bestel zeker nog bij Tim's !

Een gezonde voeding voor een grote hond

Mijn hond eet nu enkel brokken… hij eet ze graag , het is perfect afgestemd op eijn raw en leeftijd… blij dat ik dit gevonden heb!

Vlotte en correcte afhandeling!!

Vlotte en correcte afhandeling!!

Volgende dag al in huis.prima service.

Snel en netjes verzonden

Snel en netjes verzonden. Mooie aanbiedingen.

Prima lever

Prima levering, goed te volgen, diepvries komt diepgevroren aan. Heel fijn

Heel positieve ervaring t.a.v. de kwaliteit van de producten die ik altijd bestel voor mijn hond

Duidelijke website Snelle levering Redelijk prijs kwaliteit verhouding Producten zijn vers en van goede kwaliteit

Alles top!

Snelle verzending. Beste hooi voor mijn konijntjes ☺️

Altijd goede service verlening

Ik koop al een aantal jaren bij deze webshop en mijn ervaring is dat ze atijd snel leveren en dat de producten van goede kwaliteit zijn en regelmatig aanbiedingen hebben. Dus al met al een goede winkel om producten te kopenwant de prijs is ook prima.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR