Niks op aan te merken

Snelle levering en schappelijke prijzen.

Makkelijk bestellen en bijna de volgende dag al in huis ook de prijzen zijn een stuk goedkoper

Steeds correct en op tijd geleverd.

Kattenkruid bestel ik al jaren. Heel veilig verpakt. Het hooi is ook van goede kwaliteit. En vooral een correcte en snelle levering.

Geweldig voor de hond

Altijd prima bestellen/bezorgen

Niks te klagen, sneller bezorgd als ze dachten leverbaar te zijn! Prima product.

Uitstekend service.

Zeer tevreden klant. Mijn bestelling wordt geleverd een dag na mijn bestelling.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit voor die prijs

De volgende dag in huis was uiteindelijk een week wachten

Dat was jammer

Snelle levering van goede producten.

Snelle levring en goed product zoe het weer kopen.

Altijd keuring verzorgd

Alles wat je besteld komt keuring op tijd en netjes aan ,ook de diepvries producten

Alles correct

Correcte levering, product zoals op foto

Tiptop

Vlug geleverd,en veel keuze in hondenvoeding

Kwaliteit versus prijs relatief ok

We bestellen voornamelijk natuurlijke hondensnacks, Tim's komt regelmatig in de kijker in de zoekmachines naar voordelige prijzen. Dus prijs ok voor kwaliteitssnacks... Top

Goed maar?

Bij de laatste bestelling die we gedaan hebben was er een opmerking. Bij het versturen van onze bestelling waren verschillende bussen beschadigd en zwarte doppen los . Dus de dozen beter opvullen met piepschuim dat het product vast zit. Gr

zeer tevreden

ER wordt altijd op tijd geleverd en soms krijg je nog wat ekstra's er bij wij een 10 met een griffel

Mooie website

Goede service en snelle levering. Ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen.

Altijd goede en snelle levering

Snel, jullie denken mee. Fijn contact bevalt goed. En Juliette is een topper

Bestelling snel bezorgd

Bestelling altijd zonder problemen en snel, we zijn zeer tevreden.

Veel keuze en snelle levering

Hooi voor de cavia’s besteld. Veel keuze in soorten en grootte van verpakking en snelle levering.

Groot aanbod, kleine prijzen

Ik bestel op regelmatige basis allerlei snacks en knabbels voor onze 3 goldens. De jongste is overgevoelig aan kip en er is een ruime keuze aan alternatieve snacks.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR