Goede service en snelle levering

Via de website trapje + nylabone gekocht . Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Duidelijke website, goed en leuk aanbod, redelijke prijzen en snelle verzending. Mijn hond is super blij met zijn mooie kerstspeeltje en de yak-kaas was een schot in de roos.

De vogels zijn er blij mee

Het wordt snel en goed geleverd. Ik ben er blij mee

snel geleverd

de site werkt niet goed, daarom werden het 2 kleine bestellingen in plaats van 1 grote

Alles snel en goed geleverd.

Top aanbiedingen, top winkel

Fijne webwinkel met goede aanbiedingen. De levering is altijd snel.

Altijd perfect

Altijd perfect

Heel tevreden

Niet alles is snel te vinden op jullie site bv de flapjes voor vervangen van de pet deuren en de flapjes voor de iMac huisjes graag ook een de blauwe en de roze honden huisjes Zeiss van iMac in promo Snelle zendingen maakt shoppen bij jullie extra leuk. Altijd fijn en toch goeie prijzen

Super snel

Ik ben zeer tevreden, bedankt .

Mooie producten ,goede prijs en een super service! Fles lekte en ik kreeg meteen een nieuwe op gestuurd!

Geweldige service

Snelle verzending, top producten

prima prijzen

vlotte levering, voordelige prijzen in vergelijking met andere aanbieders van dezelfde producten

Tevreden met de snelle en correcte levering.

Makkelijk te bestellen en correct afgeleverd

Prima bedrijf, komen na wat ze beloven, materialen zijn ook keurig verpakt\Ga zo door

Snelle opvolging

Alles werd super snel verzonden. Er ontbrak iets, na een mailtje kreeg ik het snel toegezonden. Zeer tevreden!

Niets op aan te merken

Top kwaliteit en vlugge levering

Als ik iets bestel is de kwaliteit prima en vlugge levering ik zou jullie zeker aanbevelen Doe zo verder zou ik zeggen Vriendelijke groeten

Gewoon super goed

Vriendelijk en snel goede verpakking en super spullen

Alles op tijd en netjes geleverd

Snel, goed en betaalbaar

Snel, goed en betaalbaar

Fijn bedrijf

Makkelijke website, prijs -kwaliteit verhouding is prima.

Regelmatig terugkerende klant

Ik bestel telkens spullen voor onze konijntjes, dit gaat altijd naar wens. Ben heel tevreden!

Enkel goede ervaringen

Tot op heden enkel goede ervaringen

Altijd goed

Snel en correct

Snelle verzending

Mooie kooi. Niet de allersterkste en deurtjes zijn klein. Gelukkig is de bovenkant te openen

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR