Prima service. Ik was niet tevreden met een product en dat is netjes opgelost.

Gewoon super

Groot assortiment, snelle levering

Eenvoudig bestelproces met keuze uit een groot assortiment. De informatievoorziening over de levering is goed en de levering is snel.

makkelijk bestellen laatste keer een probleem met betalen dus besteld met achteraf betalen. Goed gelukt heb nooit een probleem . Maar een tip geef goed aan op de site dat diepvries voer op een bepaalde dag bezorgd wordt dat iemand wel op tijd kan bestellen.

Producten zijn uitstekend en snel bezorgd

Ik heb nu 2 maal e.e.a. besteld en beide keren was het snel binnen en daarnaast was de kwaliteit uitstekend. De honden hebben lekker geknabbeld van o.a. de snacks.

Word snel en goed bezorgt

Altijd op tijd

Na een paar bestellingen, geen klachten of opmerkingen. Mooi op tijd en goed verpakt.

Super service

De hondenmand die ik besteld had was onterecht retour afzender gegaan, voordat deze geleverd was. Hierover heb ik 1 mailtje gestuurd en er werd direct een nieuwe mand opgestuurd die ik de dag erna al ontving. Super snelle en goede service dus. Er kan altijd iets fout gaan, maar het gaat erom hoe het opgelost wordt. Complimenten!

Duidelijke website, snelle bezorging

Mooie hondenmand, komt overeen met foto op website. Snel bezorgd.

Bestellen

Snelle leveringen

Spullen op tijd en goed verpakt aangekomen

Groot assortiment, goede prijs

Groot assortiment tegen redelijke prijzen.

Eerste keer dat ik bij Tim's besteld heb maar zeker niet de laatste keer.

Alles is prima verlopen.

Supersonic

Geweldige service, beloven wat ze doen, bezorging optimaal, uitgebreid assortiment. Ik shop graag bij Tims,

Goed kwaliteit

❤️

Super !

Vlotte communicatie, snelle levering, scherpe prijzen. En onze Engelse cocker helemaal weg van de gratis bijgevoegde kippesnoepjes. Stop er enkele in een bal en ze speelt als een gek. Lieve grtn uit België, Petra en Engelse cocker Fleur Xxx

Helemaal top!

De brokken voor mijn hond gekocht voor een goedkoper tarief dan bij de meeste concurrenten. Goede kwaliteit. Geleverd conform de termijn die aan mij als klant gecommuniceerd is. Alles goed ingepakt. En ook nog eens een flostouw speelgoed voor de hond erbij cadeau. Stond niet vermeld (of ik heb erover heen gelezen). Anyways..... zowel ik als de hond waren blij verrast. Ik kan nog even vooruit met de bestelde voorraad maar mijn volgende aankoop hondenvoer zal zeker weer hier zijn!

Alles top

Alles top

Top.

Prima, snel.

Na slechte review netjes opgelost!

Nadat er wat dingen waren misgegaan bij mijn bestelling had ik een review geplaatst. Naar aanleiding daarvan heeft de klantenservice contact met mij opgenomen en het netjes opgelost.

Helemaal top

Zeer snelle levering

Goeie service vriendelijke mensen en snel geleverd.

Snelle levering, goede producten

Het was erg snel geleverd en de producten voor mijn hond zijn top!

Goedkoop en snelle levering

In vergelijking met andere sites was Tims voordeliger. En de levering was de volgende dag al binnen.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Altijd tevreden als ik bij Tim bestel Makkelijk herhalen van bestelling en snel geleverd

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR