Super winkel

Fantastische webwinkel. ontzettend vriendelijke en behulpzame klantenservice.

Goede producten en snelle levering

Makkelijk gevonden wat ik zocht, eenvoudig besteld en snel in huis.

Snelle en correcte levering.

Snel bezorgd en het hondenjasje is van goede kwaliteit.

Goede snelle service

Snelle levering , goede producten.

Goede en snelle service

Ik bestel bij Tims altijd de kattenbakvulling van Breedercelect gerecycled en die gebruik ik voor onze binnen konijnen. Heel makkelijk online te bestellen en de levering is snel. Ben heel erg tevreden!

Goed product

Goed product, Snelle levering. Doos die om product zit zou steviger mogen. Van de 4 dozen kwamen er 2 kapot aan.

Super snelle levering. Geleverd zoals verwacht.

Bestellen goed maar ...

Waarom zijn er groot verpakking voor konijn snack , het is zonde van matriaal en slecht voor milieu. U moet gaan praten met de fabrikant. Het kan toch ook in kartondoos .

Zeer correct in afspraak

Correct en precies volgens afspraak . Toppie

Uitstekende service

Bestelling geplaatst snel ontvangen goede kwaliteit daarom de 5 sterren

Snelle en correcte levering

Snelle, correcte levering voor goede prijs.

Na de verandering van het leveren van de diepvries vlees van onze hond zijn we heel tevreden

Snelle , goede levering

Snelle en goede levering. Product voldoet aan alle verwachtingen

Heel vriendelijk

Volgen je bestelling en houden hè op de hoogte als er een probleem mee is . Reageren dadelijk als je contact neemt .

Na wachttijd een goede aflevering

Hele goede aankoop gedaan, moest besteld worden maar binnen de afgesproken tijd geleverd. Volgende order komt eraan als ik weer voer nodig heb. Ook gemakkelijk de herhaalknop op je e-mailadres bij Tim

Houdt zich aan de afspraak

Terugkomende tevreden klant!

Uitgebreid aanbod, fijne service en goed verpakt. Enigste is dat het bedrag vrij hoog moet zijn voor gratis verzending. Begrijpelijk maar wel zonde of groot inslaan. :-) Tot de volgende bestelling!

Goede producten Waar voor je geld Goede service Goede makkelijke website

Snel, vers, goede prijs

Meermaals producten gekocht voor onze twee honden. Scherpe prijzen, zeker icm een aanbieding. Kwalitatief goede producten en veel op voorraad (zeldzaam in Nederland) dus snel geleverd. Top!

Netjes, voordelig en snel.

Hadden hier enkele voertonnen besteld, veel voordeliger dan elders en 24u later in huis. Was elke online ervaring maar zo positief als deze. Een echte aanrader dus.

Snelle levering, goed product!

Makkelijk te bestellen, netjes op de hoogte gehouden en snelle levering. Goed product, bevalt prima. Mijn sphynx geniet er volop van.

Goede prijs en snel geleverd

Laagste prijs en snelle levering.

Altijd goede service

Bestel altijd me grote verpakkingen hondenbrok. Altijd netjes verzonden en geen problemen.

snelle levering, goed ingepakt, goede kwaliteit

De prijzen kunnen beter, alsook assortiment voor kippen. Snelle levering. Goed ingepakt. Uitstekende kwaliteit.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR