Ruime keuze snelle levering

De artikelen van Teams worden altijd supersnel geleverd. Ze hebben veel keus , ik Tevreden !

top

!!top

De enige plaats waar ik deze kluiven nog kan vinden voor de hond tegen een goede prijs.

Snelle levering ook

Behulpzame service

Heel fijn met de bestelling geholpen en ook achteraf met vragen hieromtrend. Vriendelijke mensen

Goede en snelle service mooi product

Goede en snelle bezorging leuk product erg blij...nou ja de hond :)

Nog steeds zeer tevreden met het product

Bestel hetzelfde product bij Tim's en ben nog steeds zeer tevreden, goede prijs kwaliteit en snelle levering.

Prima, kan niet beter

Bestel regelmatig diepgevroren hondenvoer bij Tim's. Supersnel geleverd, en diep gevroren bij ons in de vriezer

Goed product, gebruik ik al jaren. Keurig verpakt en snelle levering. Prima.

Perfect!

Goed, Voordelig en ook nog snel geleverd.

Was de 1e keer hier een bestelling geplaatst en de bestelling en levering ging prima.

geweldige snelle levering

geweldig goede service snelle levering duidelijke webshop

Top !

Uitstekend. Bedankt voor alles.

Snelle levering zeer goede service goeie betaal mogelijkheden. Top

Snel maar veel plastic

Ik had drie potten gevriesdroogde rundstukjes waar wel heel veel plastic omheen zat. Ze zitten al in een plastic pot dus de logica ontgaat mij volledig.

Snelle levering, goede service

Voor het eerst besteld bij Tim's. Goed contact gehad met de klantendienst en snel geleverd ! Fijn !

Netjes geholpen snelle levering. Zelfs een snelle nalevering toen het er helaas 1 artikel misde. Alles was zeer correct!

Maar uw kunt beter laten verzenden door een ander postbedrijf dan post nl

Belofte waargemaakt!

Vandaag besteld is morgen bezorgd

Ruime keuze op de website en snel, volgens planning, geleverd.

Snel accuraat en netjes

Snel accuraat en netjes

Verpakking wel wat onhandig zonder waarschuwing voorzichtig de doos te openen. Ik sneed het plakband door en ging meteen door het bovenste puppymatje heen. Dus iets van bescherming bovenop of een waarschuwing op de doos zou misschien handig. Verder prima product.

Top service!

Prima producten, met een goede prijs / kwaliteit verhouding. Top service bij de vlugge leveringen. Vlotte communicatie via chat. Problemen worden onmiddellijk opgevolgd en opgelost. Een aanrader!

Goed en minder goed

Mijn bestelling kwam in eerste instantie beschadigd aan. De klantenservice heeft mij heel goed geholpen en een korting aangeboden of een nieuw product. Maar terwijl ik daar over nadacht heeft het magazijn uit eigen beweging een nieuwe bestelling gestuurd. Uiteindelijk heb ik beide bestellingen gehouden omdat het teveel gedoe was om alles weer in te pakken en terug te sturen maar dit was natuurlijk niet de bedoeling.

Kwalitatief top

Nu een paar keer bij Tim besteld en alle keren heb ik hen ervaren als adequaat betrouwbaar en snel communicerend, goede klantgerichtheid, snelle leverancier en zowel in de mail als bijgevoegde papieren helder en vriendelijk. Ook de prijskwaliteit verhouding is uitstekend.

Ik ben erg tevreden!

Fijne website, mooie aanbiedingen/kortingen. Snelle levering... en vooral... een goed assortiment!

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR