als je wat besteld dan heb gauw in huis

Netjes en snel geleverd!

Goede en snelle service

Snelle levering goede kwaliteit -prijs verhouding

Top bedrijf goede spullen eerlijke prijs. Snelle levering

Leveren snel

Leveren snel

Fijne service. Goed eten voor de hond

Ik had wat besteld. Duurde erg lang, brokken waren niet leverbaar. Contact gezocht en ik kreeg de volgende dag een grotere zak dan ik had besteld thuis. Hond is tevreden over de brokken.

Kan niet beter.

Toch vraag ik mij af waarom dat ik iedere keer als ik iets heb besteld jullie een beoordeling willen. Ik heb geen klachten noch over jullie site, noch over de contacten met medewerkers noch over wat ik besteld heb.

fijn bedrijf om bij te bestellen

Goede ervaring

Zeer snel altijd geleverd netjes verpakt gewoon toppie

Alles ging helemaal prima!

Heb besteld en had het pakje heel snel binnen.

Aanbod/prijs zeer goed

Heel tevreden met mijn aankoop

Zeer goed.

snelle levering, website is heel gebruiksvriendelijk. Snelle oplossing voorgesteld toen ik niet thuis bleek te zijn op het moment van levering.

Altijd snel geleverd.

Veel mooie producten, redelijk geprijsd.

Doen wat ze beloven

Snelle levering en goede communicatie. Fijne prijzen en goede kwaliteit. Ik kom zeker terug!

Snelle levering, enkel fout producten.

Snelle levering. De producten die ze samen verkopen zoals drinkfontein met extra filters passen niet op elkaar. Stuurt dan een mail voor ons probleem maar er word geen gehoor aan gegeven, spijtig.

Snel en gemakkelijk

Erg positief!

Snelle service en een strakke levering!

Keurige aflevering

Precies wat ik besteld had, mooi op tijd geleeverd

Prima ervaring

Duidelijk website, goed assortiment, goede prijs en snelle levering.

Goede en snelle levering

Mijn bestelling kwam zoals gezegd gelijk de volgende dag en alles was goed verpakt. Ook goede kwaliteit.

prima brok

Goede brok en snelle levering

Alles prima geregeld!

Voor de eerste keer hier besteld. Alles is dik voor elkaar! Ga hier zeker vaker bestellen!

Goed contact over levering. Product is precies wat in de beschrijving staat Kom hier zeker nog eens terug om te bestellen.

Super prijs kwaliteit

Goede producten