Vlot en correct

Goede prijzen, vlotte levering en correcte klantendienst met snelle oplossing als er toch eens iets mis loopt.

prima levering

Netjes op tijd, juiste levering volgens afspraak

Goede prijs, snelle levering

Wij bestellen graag bij TIM. Het kattenvoer is ook verkrijgbaar bij Albert Heijn maar bij TIM goedkoper en in meer soorten verpakkingen verkrijgbaar.

Goede service snel in huis

Snelle service goede prijs

Goede en snelle levering

Via Tim’s een Trixie hondenbed (opvouwbaar) gekocht. Naast de scherpe prijs werd dit artikel ook zeer snel geleverd.

Veel keuze en correcte site

Alles altijd op tijd geleverd

Gewoon goed

Besteld en mooi op tijd geleverd.

Altijd de artikelen zoals op de foto's. Correcte levering en zeer vlug geleverd. Zeer goede winkel en kwaliteitsartikelen aan een prima prijs.

Snelle correcte service

De bestelde goederen werden snel geleverd. Ook uitgebreid aanbod.

snufje was heel content!!

is goed verlopen snufje was ccontent en ik ook

Goede service. Duidelijk.

Alles is ok,

Goede service en snelle levering maar vooral mijn hond vind het Lekker

:-)

;-))

Perfecto

Erg tevreden

Snelle levering, erg tevreden

Altijd goed en snel en prima prijzen.

Snel en goedkoop!

Bestelde artikel de volgende dag al in huis tegen een gele goede -lage!- prijs. Dit is niet mijn laatste bestelling geweest.

Zeer tevreden over levering en producten

Bestelling snel geleverd, netjes verpakt. Heel tevreden over de service en producten! Wilma

Uitstekende service

Alsmje vragen hebt krijg je via de mail snel antwoord. Goede service

Heel tevreden.

Steeds tevreden over Tim's.

Topsite

Gemakkelijk om bestelling te plaatsen Goede prijs, leuke verrassing met verjaardag van uw dieren Snelle levering en antwoorden op onze vragen

Top winkel

Zeer snel geleverd voor een mooie prijs. Ik zal zeker weer bestellen, wanneer dat nodig is.

Snelle service en bij kleine ongemakken wordt dit perfect opgelost

Ik bestel meerdere malen mijn producten bij Tim's. Servicedesk is altijd goed te bereiken en krijg snel mijn producten opgestuurd.

71 Hongkongstraat

Rotterdam 3047BR